Haberler

Dünyaca Ünlü İsimlerin Tercihi Norma By Mk, Lidyana.Com'da!

Güncelleme:

Güçlü, ancak bir o kadar da zarif kadınların tercihi Norma by MK, Lidyana.com aracılığıyla yaz alışverişinde iddialı seçenekler sunuyor.

Lidyana.com'da yerini alan dünyaca ünlü isimlerin tercihi Norma by MK, geometrik özgün kalıplar ve aksesuarların ön planda olduğu 2016 yaz mayo ve bikini koleksiyonu ile iddialı olmayı seven çok yönlü kadınlara sesleniyor.

2016 yaz koleksiyonları ile sahillerin eşsiz tasarımlarından Norma by MK, Lidyana.com'un en çok tercih edilen markalarından biri olacak.

Siyah, haki, yeşil, bordo ve beyaz renklerin hakimiyeti ile kendinden emin bir eleganlığın altını çizen Norma by MK, klasik bikini formlarını küçük dokunuşlarla daha feminen ve daha iddialı bir ruha büründürüyor.

2016 mayo ve bikini trendlerini belirleyen Norma by MK, kadınların vahşi ve sürprizlerle dolu doğasından ilham alıyor. Kullandığı keskin bitişli geometrik detaylarıyla çok yönlü ve güçlü kadınlara özel tasarlanan Norma by MK'ya seçkin butikler ve Lidyana.com'dan ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title