Haberler

Cinsel gücü artıran ilaç alıp 11 kez ilişkiye girdiler! Biri öldü, diğeri komada

Güncelleme:

Nijerya'da ismi Oromidayo olarak açıklanan inşaat mühendisliği öğrencisi, okulda sınavı ertelendikten sonra kız arkadaşı Alamide ile birlikte kaldığı öğrenci evine gitti. Oromidayo, kız arkadaşı ile beraber cinsel gücü artıran hap aldıktan sonra 11 kez aralıksız bir şekilde ilişkiye girdikten sonra hayatını kaybetti.

Nijerya'da akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Mühendislik okuyan bir öğrenci cinsel gücü artırıcı ilacı aldıktan sonra öldü, kız arkadaşı ise bitkisel hayata girdi.

ODADA CANSIZ BEDENİYLE KARŞILAŞTILAR

Genç adam uzun süre çıkmayınca arkadaşları odaya girdi.Oromidayo'nun cansız bedeni ile karşılaşan arkadaşları kızı ise baygın bir şekilde yatarken buldu.

Cinsel gücü artıran ilaç alıp 11 kez ilişkiye girdiler! Biri öldü, diğeri komada

KOMAYA GİRDİ

Eve çağırdıkları sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan Alamide yoğun bakıma alındı. Durumu ciddi olan Alamide'nin durumunun ciddi olduğu ve kurtulma ihtimalinin çok düşük olduğu belirtildi.

Cinsel gücü artıran ilaç alıp 11 kez ilişkiye girdiler! Biri öldü, diğeri komada

ÖLÜMÜ YASA BOĞDU

Polis, iki öğrencinin de cinsel gücü artıran hap içtiğini ve 11 kez aralıksız cinsel ilişkiye girdiklerini söyledi. Öğrencinin ölümü aileleri ve arkadaşlarını yasa boğdu.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Nijerya Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500

Yorumlar (15)

berk Vural:

Keşke zorlmasaydınız bu kadar ara ara dinlenip devam etseydiniz :)

405
33
yanıtYanıtla
İsmaiL BahadıR:

Alla alla komadaki kızdan bu bilgileri nasıl aldılar acaba

54
3
yanıtYanıtla
haksız mıyım:

yamyammış harbi:))

31
4
yanıtYanıtla
funy Cup:

eczaneden alacaktınız bebişler siz neyin peşindesiniz ayrıca

17
3
yanıtYanıtla
corci:

kardeşim sebil mi sandın sen bunu ya, bedelini kötü ödemişsin

16
2
yanıtYanıtla
Taylan Antalyali:

Polis 11 kez birlikte olduklarini ve araliksiz bir sekilde birlikte olduklarini nasil tespit etmis? Biraz garip degil mi?

6
0
yanıtYanıtla
Hakan Arslanoglu:

Ne şehit ne gazi keyfinden gitti Nijeryalı..

6
0
yanıtYanıtla
corci:

sizi 11 de durduran neydi?

4
0
yanıtYanıtla
UĞUR TURAN:

Şimdi başı göğe erdi....

4
0
yanıtYanıtla
Orhan :

Atın ölümü arpadan olmuş

2
1
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title