Haberler

2023'te yaşanacak felaketler sıralandı! Listeye Türkiye damga vurdu

Güncelleme:

2023'te yaşanması muhtemel olaylar İngiliz The Economist dergisinde yayınlandı. 2023'te yaşanması muhtemel olaylara gıda krizi, enflasyon ve yüksek sıcaklıklar eklendi. Listeye ise Türkiye detayı damga vurdu. Türkiye'nin Yunanistan'ın tacizlerinin ardından ülkeye bir müdahale yapabileceği ve bunun da feci bir savaşa neden olacağı ihtimaller arasında sıralandı.

2023'te yaşanması muhtemel olaylar İngiliz The Economist dergisinde yayınlandı. The Economist'e göre, 2023'te ekonomik sorunlar ve jeopolitik gerilimler dünyanın ana gündemi olmaya devam edecek. Economist'in tahminlerine göre, 2023'te Ege'de Türkiye- Yunanistan gerilimi sonrası Türkiye'nin bir müdahalesi söz konusu olabilir. The Economist ekonomik tahminlerini de sıraladı.

GIDA KITLIĞI YAŞANMASINDAN KORKULUYOR

Enerji fiyatları, enflasyon, yüksek sıcaklıklar, kuraklık, yüksek faizler, ekonomik büyüme ve gıda kıtlığı Ukrayna'daki çatışmanın önümüzdeki aylarda nasıl sonuçlanacağına bağlı. Ukrayna'nın hızlı ilerlemesi Vladimir Putin'i tehdit edebilir ancak işin çıkmaza girmesi en olası sonuç gibi görünüyor.

TÜRKİYE'NİN MÜDAHALE İHTİMALİ

Rusya Ukrayna'daki savaşa odaklandığı için başka yerlerde çatışma riskini artıyor. Rusya'nın dikkati dağılmışken arka bahçesinde çatışmalar çıkıyor. Çin, Tayvan konusunda harekete geçmek için daha iyi bir zaman olmayacağını düşünebilir. Himalayalar'da Hindistan-Çin gerilimi artabilir. Ayrıca Economist'in tahminlerine göre, 2023'te Ege'de Türkiye-Yunanistan gerilimi sonrası Türkiye'nin bir müdahalesi söz konusu olabilir.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Yunanistan Türkiye Dünya Güncel Haberler

500

Yorumlar (42)

Zafer Bayram:

20 senedir felaketteyiz 2023 kurtuluş inşallah 'ne felaketi

543
748
yanıtYanıtla
ismail bey :

Ülkemiz en güzel dönemini 2002-2017 arası yaşadı. bunu inkar eden çarpılır..Son dönem biraz dalgalanma oldu, ama seçimlerden sonra tüm hainlerin masasını kafalarına geçireceğiz..

yanıt29
yanıt25
Salata Soyan:

Abi fatma gidecek ayse gelecek ne degisecek

yanıt15
yanıt3
Seyit sari:

Durmak yok yola devam

yanıt18
yanıt23
Isa Başer:

Yani 20 sene derken anlaşmaları mi kastediyorsun geç bu kafayı sen TÜRKİYE eskiden zaten güçlüydü

yanıt5
yanıt9
ENGİN :

müdahale değil yok edecek denilmesi daha doğru olacak

430
58
yanıtYanıtla
Rafflesia:

Bierek önünü açıyorlar işte böylece Yunanlar iyice kışkırtacak bir yere kadar tolere ederiz bizde tabii istiyorlar böyle bir şey olsun da tüm avrupa girsin türkiyeye yok canım öyle yoook

373
33
yanıtYanıtla
Harun Bal:

Şükür yok şükür sokak röportajlarında gençlere soruyor kelimeyi şahadet getir diye ben müslüman değilim diyor.iman yok din yok ana baba yok onlarda bilmiyordur .Olan inancı olan insanlara olacak

211
161
yanıtYanıtla
Muhammed:

Yok o ondan degil muslumanim diyip torpille ise giren, haksiz ihale alan, halkin vergileri ile luks icinde yasayanlar yuzunden olacak

yanıt9
yanıt1
Isa Başer:

Her şey ailede biter öyle kişiler toplumuda bozar ha bu arada iftira atanlara ne diyeceğiz

yanıt82
yanıt16
Tüm 42 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title