Haberler

Dünya Yaşlılar Günü Kartal'da Coşkuyla Kutlandı

Kartal Belediyesi, Dünya Yaşlılar Günü kapsamında DİSK EMEKLİ-SEN üyelerini düzenlediği yemek programında bir araya getirdi.

Kartal Belediyesi, Dünya Yaşlılar Günü kapsamında DİSK EMEKLİ-SEN üyelerini düzenlediği yemek programında bir araya getirdi.

Dünya Yaşlılar Günü Kartal'da düzenlenen yemek programında kutlandı. "Dünya Yaşlılar Günü Dayanışma Gecesi"ne CHP Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Av. Hüsnü Yeşilyurt, DİSK Emekli-Sen Genel Başkanı Süleyman Şahin'in yanı sıra çok sayıda meclis üyesi ve şirket yöneticisi katıldı. Gecede sahne alan sanatçı Sadık Gürbüz söylediği türkülerle katılımcılara keyif dolu anlar yaşattı. Başka bir programı nedeniyle geceye katılamayan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, gönderdiği mesajda: "Yaşam içinde taşıdığı güzellikleri nedeniyle anlamlıdır. Asıl önemli olan o güzellikleri yakalamak ve birlikte paylaşmaktır" ifadelerini kullandı.

Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Yeşilyurt yaptığı konuşmada, "Biz Kartal Belediyesi olarak birlik ve dayanışma adına yapılan bütün etkinliklere destek veriyoruz. Bunların yanında olduğumuz gibi bir yıllık bir sürede bu noktaya gelen Kartal DİSK EMEKLİ-SEN şubesinin de bütün çalışmalarında yanlarında oluyoruz" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kartal Belediyesi Ömer Fethi Gürer Süleyman Şahin Yeşilyurt Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title