Haberler

Dünya Ünlülerinin Tercihi Türkiye'de Sekizinci Yılını Doldurdu

* İtalyan markası Lisa Corti'nin sırrı geleneksel el baskılı ürünler İstanbulDHA Giyim ve ev tekstilinde canlı renkleri ve desenleriyle kendi modasını yaratan ünlü İtalyan markası Lisa Corti, Türkiye'de 8'inci yılını geride bıraktı.

* İtalyan markası Lisa Corti'nin sırrı geleneksel el baskılı ürünler

İstanbulDHA

Giyim ve ev tekstilinde canlı renkleri ve desenleriyle kendi modasını yaratan ünlü İtalyan markası Lisa Corti, Türkiye'de 8'inci yılını geride bıraktı. İstanbul, Alaçatı ve Bodrum'da mağazaları olan marka, organik ipek ve pamuklu kumaşlara geleneksel el baskısı yöntemlerle ürettiği renkli ürünleriyle dikkat çekiyor.

Lisa Corti'nin Türkiye temsilcisi Carolina Telese Okman, ilk mağazayı 2008 yılında İstanbul'da açtıklarını daha sonra Alaçatı ve Bodrum'da butik mağazalar açarak Türkiye'deki hedeflerini büyüttüklerini belirtti.

"BAŞKA PROJELERİMİZ OLACAK"

İstanbul Nişantaşı'nda açılan mağazayı Bebek'e taşımanın heyecanını yaşadıklarını dile getiren Okman, "Lisa Corti, kendi modasını yaratan etkileyici bir marka. Şimdi Bebek'teki yeni mağazamızın heyecanını yaşıyoruz. İlerisi için başka projelerimiz de olacak" diye konuştu.

ORGANİK İPEK VE PAMUKLU KUMAŞLA..

Ürünlerde, organik ipek ve pamuklu kumaş kullanıldığını belirten Carolina Telese Okman, ürünlerin geleneksel yöntemlerle elde edildiğini ifade etti. Okman, "Çok eski tekniklerle ipek ve pamuklu kumaşlara el baskısı metodları kullanılarak ortaya  harika renk ve desenler çıkıyor. Bu desen ve renklerin çeşitliliği ve birbirine uyumu şaşırtıcı derecede doğal bir ahenk yaratıyor" dedi.

DÜNYACA ÜNLÜ İSİMLER MARKANIN MÜDAVİMİ

Lisa Corti'nin renkli ürünleri arasında ev tekstilinde minderler, yatak ve masa örtüleri, perdeler, yorganlar giyimde ise elbiseler, şallar, kaftanlar ve kumaşlar yer alıyor. Markanın  müşterileri arasında dünyaca isimler var.  Monaco Prensesi Caroline, Ürdün Kraliçesi Rania El Abdullah, Oscar Ödüllü oyuncular Meryl Streep ile Sofia Loren, yönetmen Woody Allen ve Ferhan Özpetek bunlardan bazıları...

Görüntü Dökümü

-----------------

-Lisa Corti mağazasında satılan ürünler

-Mağazanın içinden görüntüler

-Renkli elbiseler ve kaftanlar

-Carolina Telese Okman'ın ürünler hakkında bilgi vermesi

-Okman ile röp

-Genel ve detaylar

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Carolina Alaçatı Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title