Haberler

Dünya Tiyatrolar Günü

Tiyatro Oyuncuları Derneği (TODER) Başkanı Kıvılcım Kaya, 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü'nü kutladı.

Tiyatro Oyuncuları Derneği (TODER) Başkanı Kıvılcım Kaya, 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü'nü kutladı.

Kaya, yayımladığı mesajda, tiyatroya gönül vermiş tüm tiyatro emekçilerinin ve tiyatroseverlerin 27 Mart Dünya Tiyatro Günü'nü kutladığını belirtti.

Tiyatro sanatçıları arasında hiçbir ayrım yapmadan, onların haklarını korurken, kamu kurum ve kuruluşlarıyla da iş birliği içinde çalışmalar yürüteceklerini aktaran Kaya, "Özellikle İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Daire Başkanlığına bizimle yakından ilgilendikleri için teşekkür ediyoruz. Bu ilgi ve desteği tüm kurum ve kuruluşlarımızdan her zaman bekliyoruz. Biz sanatçıyız, ideolojik ve siyasi hiçbir düşüncenin veya kişilerin etkisinde kalmadan işimizi yapacağız." ifadelerini kullandı.

Kaya, derneğin geçmişte yaşadığı bir takım olumsuzluklara takılıp kalmayacaklarını ifade ederek, şunları kaydetti:

"Yeni bir soluk ve yeni bir heyecanla, sanat dünyasında başarılı çalışmalara imza atmış, her biri kendi alanında uzman, marka isimlerden oluşan yeni yönetim kurulu üyelerimiz ve yeni ekibimizle ülkemizde tiyatro sanatını daha da geliştirmek, ileriye taşımak, tiyatro sanatçılarımızın sorunlarıyla yakından ilgilenmek gayreti içinde olacağız ve bunun için çaba sarf edeceğiz."

Kaynak: AA / Kültür Sanat

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Dünya Tiyatrolar Günü 27 Mart Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title