Haberler

Dünya Tiyatro" Günü Maltepe'de Festivalle Kutlandı

“Kültür ve Sanatın Kalbi Maltepe” sloganıyla çalışmalarına devam eden Maltepe Belediyesi’nin bu yıl ilk kez düzenlediği “Tiyatro Festivali”, bol ödüllü “İstibdat Kumpanyası” isimli müzikli komedi oyunuyla sona erdi.

"Kültür ve Sanatın Kalbi Maltepe" sloganıyla çalışmalarına devam eden Maltepe Belediyesi'nin bu yıl ilk kez düzenlediği "Tiyatro Festivali", bol ödüllü "İstibdat Kumpanyası" isimli müzikli komedi oyunuyla sona erdi. Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, "Maltepe'de iki yılda, 219 tiyatro oyunuyla 70 bin hemşehrimize ulaştık" dedi.

Dünya Tiyatro Günü'nü Türkiye'de ilk kez, 6 gün süren "Tiyatro Festivali" ile kutlayan Maltepe Belediyesi, festivalin kapanış oyununu Tiyatro İstanbul'un, "İstibdat Kumpanyası" isimli müzikli komedi oyunuyla yaptı. Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi'nde sahnelenen oyuna tiyatroseverler büyük ilgi gösterdi. Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç'ın da izlediği oyunda, Levent Üzümcü, Sabri Özmener, Sibel Erdenk, Ahmet Burak Bacınoğlu, Erşan Utku Ölmez, Uğur Uzunel, İlknur Güneş, Serhat Barış, Aydın Sezgin ve Levent Çimen rol aldı. Oyuncular sahne performansları ve müzikli dans gösterileriyle, festivalin izleyicilere unutulmaz bir akşam yaşattı.

2 YILDA 219 TİYATRO OYUNU

Oyunun sonunda sahneye çıkarak sanatçıları tek tek kutlayan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, "Maltepe'de göreve başladıktan sonra iki yılda, 219 tiyatro oyunuyla 70 bin hemşehrimize ulaştık. Gerçekten gurur duyuyorum. Sevgili Levent Üzümcü'nün ve arkadaşlarının sergilediği bu performans karşısında sadece düğme ilikliyorum" dedi. Maltepe'de dayatan değil danışan belediyecilik anlayışıyla görev yaptıklarını ifade eden Kılıç, "Türkan Saylan bizim için çok önemli bir insan, bir şahsiyet. O kardelenlere, kızlarımıza değer verdi. Yılbaşında bir karar verdik. Oyunlardan sonra sanatçılara çiçek vermiyoruz, onun yerine kızlarımıza burs veriyoruz" diye konuştu.

Başkan Kılıç konuşmasının ardından, Süreyyapaşa Cam Tasarım Atölyesi'nde Maltepeli kadınların yaptığı yaşam ağacı tabağını Levent Üzümcü'ye takdim etti ve oyuncularla sahnede toplu fotoğraf çektirdi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Maltepe Belediyesi Levent Üzümcü Ali Kılıç İstanbul Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title