Haberler

Dünya Termal Güzellik Yarışması Edremit'te Yapılacak

Çanakkale'de Düzenlenen 'Dünya Medeniyetler Güzellik Yarışması' İçin Çanakkale'ye Gelen Süha Özgermi ve Yarışmacılar, Edremit İlçesine Bağlı Güre Beldesini Ziyaret Etti.

Çanakkale'de düzenlenen 'Dünya Medeniyetler Güzellik Yarışması' için Çanakkale'ye gelen Süha Özgermi ve yarışmacılar, Edremit ilçesine bağlı Güre beldesini ziyaret etti.

Süha Özgermi ve Necati Saruhan, 21 -28 Haziran tarihlerinde gerçekleşecek olan Türkiye ve Dünya Termal Güzellik Yarışması'nın Saruhan Otel'de yapılmasına karar verdiklerini açıkladı. Yarışmaya katılacak tüm güzellerin, masraflarının Saruhan Otel tarafından karşılanacağı belirtildi. Ayrıca Dünya Termal güzeline 8 bin YTL değerinde yaz tatili verilecek. Yarışmaya katılmak isteyen yarışmacı adayların, Saruhan Otel'ine müracaat edebilecekleri kaydedildi. Otel sahibi Necati Saruhan, organizasyonun bölgenin dünya çapında tanıtımı açısından çok önemli olduğunu ifade etti.

(BT-OMR) 22.04.2008 14:38 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title