Haberler

Dünya Sigarayı Bırakma Günü

Artvin'de, 9 Şubat Dünya Sigarayı Bırakma Günü'nde bağımlılıklara dikkat çekmek için yürüyüş düzenlendi.

Artvin'de, 9 Şubat Dünya Sigarayı Bırakma Günü'nde bağımlılıklara dikkat çekmek için yürüyüş düzenlendi.

Artvin Valiliği ile İl Sağlık Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlediği yürüyüş, Kolorta mevkisinde başlayarak, yaklaşık 5 kilometrelik yürüyüşün ardından İl Sağlık Müdürlüğü binasının önünde son buldu.

Artvin Valisi Ömer Doğanay, burada yaptığı konuşmada, sigara ve uyuşturucunun birey, aile, toplum ve insanlığın en büyük belası olduğunu söyledi.

Artvin'de madde bağımlığı konusunda vatandaşların çok bilgili ve duyarlı olduğunu belirten Doğanay, "Zehir tüccarlarının hedefinde genç kitleler var. Gençlerimizi madde bağımlılığından korumak, hem ailenin, hem kamunun, hem sivil toplumun, hem de birey olarak vatandaşların görevidir. Bu illetle toplum olarak mücadelemize devam edeceğiz." dedi.

Artvin Sağlık Müdürü Abdullah Güleç de tütün ürünleri ve madde bağımlılığının sosyal bir sorun olduğunu ve sigaradan kurtulmak isteyenler için 9 Şubat'ın önemli bir başlangıç günü olabileceğini belirtti.

Düzenlenen yürüyüşe, Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Osman Kılıç, İl Emniyet Müdürü Mehmet Selvi de katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

İl Sağlık Müdürlüğü Ömer Doğanay Artvin Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title