Haberler

Dünya Şampiyonu Milli Atlet Elvan Abeylegesse'nin Minik Kızı Valiye El Öptürdü

Dünya Şampiyonu Milli atlet Elvan Abeylegesse'nin 2 yaşındaki kızı Arsema şirinliği ile ilgi odağı olurken Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak'a sevimliliği ile iki defa el öptürttü.

Yaklaşık bir ay önce Antalya'dan Erzurum'a atanan ve aktifliği ile kentte kısa sürede takdir toplayan Vali Ahmet Altıparmak beraberindeki İl Emniyet Müdürü Halit Turgut Yıldız ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintımar ile birlikte Palandöken'de kamp yapan milli sporcalara iftardan sonra gece ziyaretinde bulundu.

Palandöken Dağında bulunan Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tesislerinde konaklayan milli sporcuları ziyaret eden Vali Altıparmak, tek tek sporcularla yakından ilgilendi.

Kampta bulunan atletizm milli takım sporcusu Elvan Abeylegesse, Olimpiyat 3'ncüsü Golbol Milli takımı, Boks Genç Milli takımı, Azerbaycan Atletizm Milli takımından sporcular ve Karete Mili takımından sporcular, Vali Altıparmak ile sohbet ederek Erzurum'un kamp için ideal bir yer olduğunu belirttiler.

MİNİK ARSEMA VALİ ALTIPARMAK'A EL ÖPTÜRDÜ

Sohbet sonrası sazlı sözlü fasıl başlarken bu sırada uykudan uyanıp annesi Elvan Abeylegesse ile birlikte Vali Ahmet Altıparmak'ın yanına gelen 2 yaşındaki Arsema, sporcuların ve salonda bulunanların ilgi odağı oldu. Şirinliği ve sevimliliğ ile dikkat çeken Arsema, Vali Altıparmak'ıda etkiledi. Küçük Arsema'yı seven Vali Altıparmak kameralar önünde iki kez de minicik ellerine öpücük kondurdu.

Vali Altıparmak daha sonra minik Arsema'ya dondurma ikramında bulundu.

TÜRKİYE ŞAMPİYONU ATLET BİRSEN ENGİN VE AZERİ ATLET HAYLE İBROUMOV'DAN VALİYE TEŞEKKÜR

Palandöken'de kamp yapan milli sporcular arasında yer alan Türkiye Şampiyonu Milli atlet Birsen Engin ve Azerbaycanlı Milli atlet Hayle İbroumov, Vali Altıparmak'ın sporcuları unutmayarak yaptığı gece ziyaretinden ötürü teşekkür ettiler.

Erzurum'da sunulan imkanların iyiliği ve kamp çalışmalarının güzelliğinden bahseden Milli atletler, düzenlecek yarışlarda hedeflerinin şampiyonluk olduğunu kaydettiler. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Elvan Abeylegesse Ahmet Altıparmak Erzurum Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title