Haberler

Dünya Şampiyonu Coşkuyla Karşılandı

Ermenistan’ın Erivan kentinde 1-8 Ekim tarihleri arasında yapılan Dünya İşitme Engelliler Güreş Şampiyonası’nda 60 kilogramda dünya şampiyonu olan Petrolsporlu Sinan Sadak Batman’da büyük bir coşkuyla karşılandı.

Ermenistan'ın Erivan kentinde 1-8 Ekim tarihleri arasında yapılan Dünya İşitme Engelliler Güreş Şampiyonası'nda 60 kilogramda dünya şampiyonu olan Petrolsporlu Sinan Sadak Batman'da büyük bir coşkuyla karşılandı.

TPAO Tesisleri'nde Petrolspor Kulüp Başkanı ve TPAO Bölge Müdür Gökhan Akın, Petrolspor Yönetim Kurulu ve vatandaşlar tarafından karşılanan Sadak için kurban kesildi. Omuzlarda karşılanan Sadak, çok çalışıp inanarak Dünya Güreş Şampiyonası'na iyi hazırlandığını söyledi.

SADAK: "AVRUPA ŞAMPİYONU OLMAK İSTİYORUM"

Sadak, şampiyon olacağını hissettiğini ifade ederek, "Şampiyonluk yolunda bana büyük destek olan TPAO Genel Müdürü Besim Şişman başta olmak üzere, TPAO Batman Bölge Müdürü Gökhan Akın, Petrolspor Yönetim Kurulu ve bana inanarak büyük katkı sunan güreş hocalarıma teşekkür ediyorum. Bu başarıyı tüm Batman ve bölge halkına armağan ediyorum. Önümüzdeki yıl Avrupa Şampiyonası'nda milli takım forması altında Avrupa Şampiyonu olmak istiyorum" dedi.

BARLAK: "HOCALARIMIZI VE SPORCULARIMIZI TEBRİK EDİYORUZ"

Petrolspor Basın Sözcüsü Kudbettin Barlak ise TPAO Batman Bölge Müdürlüğü'nün, özellikle genel müdürlük desteği ile 60 yıldır Batman'a katkı sunduğunu söyledi.

Barlak, son 5 yıla bakıldığında büyük bir destek olduğunu belirterek, "Şu anda Batman'ın kenar semtlerinde yaklaşık bin 200 sporcumuz Batman Petrolspor Kulübü'nde 10 değişik branş altında faaliyet göstermektedir. Batmanlı çocuklarımıza mesai saatleri dışında sosyal projeler kapsamında Türkiye Petrolleri katkı sunmaktadır. Batmanlı bir gencimizin Ermenistan'ın Erivan kentinde Dünya Şampiyonu olması ülke kamuoyunda büyük bir yankıyla karşılandı. Bize bu başarıyı yaşatan başta hocalarımızı ve sporcu kardeşlerimizi tebrik ediyoruz" diye konuştu. - BATMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Gökhan Akın Ermenistan Erivan Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title