Haberler

Dünya Şampiyonasına Derece İçin Gidecek

Türkiye'nin tek uluslararası fly-board eğitmeni, Türkiye, Avrupa ve Balkan şampiyonu 38 yaşındaki Ali Komşusu, dünya şampiyonası hazırlıklarını Kemer'de sürdürüyor.

Türkiye'nin tek uluslararası fly-board eğitmeni, Türkiye, Avrupa ve Balkan şampiyonu 38 yaşındaki Ali Komşusu, dünya şampiyonası hazırlıklarını Kemer'de sürdürüyor.

Kemer'e bağlı Beldibi Mahallesi'ndeki bir otelin sahilinde antrenman yapan Ali Komşusu, Dubai'de 3-5 Aralık'ta yapılacak 2015 Dünya Flyboard Şampiyonası ile Tayland'da 5-10 Aralık'ta yapılacak Dünya Jetski Şampiyonası'na hazırlanıyor. 8 yıldır profesyonel jet-ski, 4 yıldır da profesyonel olarak fly-board yarışmalarına katılan Ali Komşusu, geçen yıl Japonya'daki Dünya Jet-ski Şampiyonası'nda 5'inci olurken, 2013 ve 2014 yıllarında Avrupa ve Balkan Şampiyonu oldu. Komşusu, 1- 2 Ağustos'ta da Sırbistan'da yapılan Balkan Şampiyonası'ndan fly-board ve jet-ski dalında iki birincilikle döndü. Mayıs ayında Bodrum'da yapılan Türkiye Su-jeti ve Fly-board Şampiyonası'nda 5 birincilik alan uluslararası sertifikalı fly-board ve jet-ski eğitmeni Ali Komşusu, 10 kişilik ekibiyle dünya şampiyonası için çalışmalarını sürdürüyor. Komşusu, aynı zamanda otellerin düzenlediği özel partilerde de fly-board ile şovlar yapıyor. Çalışmalarını fly-board ve jet-ski dünya şampiyonalarında dereceye girebilmek amacıyla sürdürdüğünü söyleyen Ali Komşusu, şöyle dedi:

"Umarım Türkiye'ye iyi bir derece daha getireceğim. 5- 10 Aralık'ta da Dünya Jetski Şampiyonası var Tayland'da. Orada da 4 yıldır mücadele ediyorum. Out Sending Rider olarak ödüller aldım üst üste. Orada da dünya 5'inciliklerim var. Bu sene kısmet olursa Katar'dan sonra Tayland'a gideceğim. Dünya şampiyonasına ortalama 32 ülke katılıyor ve yaklaşık 200'den fazla sporcu geliyor."

GÜVENLİK UYARISI

Özellikle turistlere su sporları yaptıranların ehliyetinin olması gerektiğine de değinen Ali Komşusu, "Türkiye genelinde çok fazla sayıda seyyar ve kaçak fly-board işi yapan var. Kayıtta olmayan jet ve fly-board gibi aktiviteler bence tamamen kaldırılmalı ve su sporları işletmelerinin buna çok önem göstermesi lazım" diye konuştu. - Kemerantalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Tayland Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title