Haberler

    Dünya Şampiyonası Heyecanı Başlıyor!

    İspanya'nın evsahipliğinde düzenlenecek Basketbol 2014 FIBA Dünya Kupası, yarın oynanacak 12 maçla başlıyor.

    İspanya'nın evsahipliğinde düzenlenecek Basketbol 2014 FIBA Dünya Kupası, yarın oynanacak maçlarla başlıyor.

    Bu yıl 17. kez gerçekleştirilecek turnuvada yarın 12 karşılaşma yapılacak. Tarihinde 4. kez Dünya Kupası'nda boy gösterecek A Milli Basketbol Takımı, şampiyonadaki ilk maçında Bilbao'daki Bizkaia Arena'da TSİ 17.00'de Yeni Zelanda ile karşı karşıya gelecek.

    2014 FIBA Dünya Kupası'nda ilk günün programı (TSİ) şöyle:

    13.30 Hırvatistan-Filipinler
    13.30 Ukrayna-Dominik Cumhuriyeti
    13.30 Angola-Güney Kore
    16.30 Mısır-Sırbistan
    17.00 Yeni Zelanda-Türkiye
    17.30 Avustralya-Slovenya
    18.30 Porto Riko-Arjantin
    19.00 Fransa-Brezilya
    20.00 Meksika-Litvanya
    21.00 Yunanistan-Senegal
    22.30 ABD-Finlandiya
    23.00 İran-İspanya

    Maçların Barcelona, Bilbao, Granada, Kanarya Adaları, Madrid ve Sevilla'da oynanacağı Dünya Kupası'nda 24 takım mücadele edecek. Altışar takımın yer alacağı dört grupta, ilk 4 sırayı elde eden ülkeler, adlarını ikinci tura yazdıracak. Tek maç eleme usulüyle oynanan mücadelelerin ardından madalyalar sahiplerini bulacak.

    Evsahipliği yaptığı 2010'daki turnuvanın gümüş madalyalı takımı Türkiye'nin C Grubu'nda ABD, Yeni Zelanda, Dominik Cumhuriyeti, Finlandiya ve Ukrayna ile mücadele edeceği Dünya Kupası'nda gruplar şu şekilde:

    A Grubu: Brezilya, Mısır, Fransa, İran, Sırbistan, İspanya
    B Grubu: Arjantin, Hırvatistan, Yunanistan, Filipinler, Porto Riko, Senegal
    C Grubu: ABD, Dominik Cumhuriyeti, Finlandiya, Yeni Zelanda, Türkiye, Ukrayna
    D Grubu: Angola, Avustralya, Güney Kore, Litvanya, Meksika, Slovenya.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Yeni Zelanda Ukrayna İspanya Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title