Haberler

Dünya Oyun Gününde Suriyeli Çocuklar Eğlendi

Dünya Oyun Oynama Günü nedeniyle Ataa İnsani Yardımlaşma Derneği tarafından Şanlıurfa'da düzenlenen etkinlikte Suriyeli çocuklar gönüllerince eğlendiler.

Dünya Oyun Oynama Günü nedeniyle Ataa İnsani Yardımlaşma Derneği tarafından Şanlıurfa'da düzenlenen etkinlikte Suriyeli çocuklar gönüllerince eğlendiler. Anne ve babalar çocuklarla çocuk olurken, etkinlik renkli görüntülere sahne oldu.

Dünya Oyun Oynama Günü nedeniyle Ataa İnsani Yardımlaşma Derneği tarafından Şanlıurfa'daki Suriyeli yetim ve öksüz çocuklara yönelik düzenlenen etkinlikte Suriyeli çocuklar gönüllerince eğlendi. Yağışlı hava nedeniyle bir gün gecikmeli başlayan etkinliğe Kuveytli işadamlarının yanı sıra çok sayıda Suriyeli vatandaş katıldı. Eyüp Peygamber Mahallesindeki Çamlık Spor Salonunda düzenlenen etkinlikte Suriyeli çocukların sergiledikleri oyun ilgi gördü. Teşekkürler 'Türkiye' şarkısının söylendiği etkinlikte dünya barışı için dua okundu. Renkli görüntülerin yaşandığı etkinlikte Şanlıurfa'da kalan Suriyelilere her zaman destek verdiklerini ifade eden Kuveytli İşadamı Nasır El Basan bundan sonrada yardıma ihtiyacı olan Suriyelilere yardımlarının devam edeceğini söyledi. Düzenlenen etkinlikte Şanlıurfa'da 50 bin civarında Suriyeli çocukları okullara kazandırdıklarını belirten Suriye Okulları Koordinatörü Mehmet Seval, 'Şanlıurfa'da hala 80 bin civarında eğitimden uzak çocuk bulunuyor ve bu çocuklar sokaklarda bu çocukların okullara kazandırılması için çalışma yapıyoruz. 2016 yılında 30 bin civarında Suriyeli çocuğu okula kazandırmak istiyoruz ve Kuveytli iş adamlarından destek bekliyoruz' diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Şanlıurfa Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? Sabahattin Ali kimdir? Sabahattin Ali kaç yaşındaydı, nereli? Sabahattin Ali eserleri! Sabahattin Ali hayatı ve biyografisi! Turgut Uyar kimdir? Turgut Uyar eserleri, hayatı ve biyografisi Arif Nihat Asya kimdir? Arif Nihat Asya hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Fuzuli kimdir? Fuzuli şiirleri ve eserleri nelerdir? En güzel Fuzuli şiirleri! Fuzuli hayatı ve tüm kitapları Namık Kemal kimdir? Namık Kemal şiirleri nelerdir? Doğum günü ne zaman? Namık Kemal eserleri ve tüm şiirleri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title