Haberler

Dünya Liselerarası Tenis Şampiyonası'na Okyanus Damgası

Okyanus Kolejleri Kız ve Erkek Tenis Takımları finale yükseldiFinal ve şampiyonluk için raket sallayacaklarRecife (Brezilya) / DHAOkyanus Kolejleri Türkiye'yi finale taşıdı.

Okyanus Kolejleri Kız ve Erkek Tenis Takımları finale yükseldi

Final ve şampiyonluk için raket sallayacaklar

Recife (Brezilya) / DHA

Okyanus Kolejleri Türkiye'yi finale taşıdı.

Brezilya'nın Recife şehrinde 12 Mart'ta başlayan ve yarın sona erecek Dünya Okul Sporları Tenis Şampiyonası'na Okyanus Koleji öğrencileri damga vurdu.

TÜRKİYE İÇİN BİR İLK

Daha önce Türkiye'de hiçbir okul aynı anda hem kızlarda hem de erkeklerde finale yükselme başarısı gösteremezken Okyanus Kolejleri, öğrenciler ve spora yaptığı yatırımların meyvelerini topluyor.

Uluslararası Okul Sporları Federasyonu (ISF) tarafından düzenlenen Dunya Liselerarası Tenis Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil eden Okyanus Kolejleri ögrencileri yorucu ve yoğun geçen müsabakaların ardından kızlarda ve erkeklerde finale yükselmeyi başararak daha önce hiç bir okulun yakalayamadığı başarıya ulaştı.

Bahçeşehir Okyanus Koleji öğrencilerinden oluşan kız takımı finalde Almanya ile Erkekler ise İskoçya-İngiltere eşleşmesinin galibiyle 18 Mart 2017 Cumartesi günü şampiyonluk için korta çıkacak.

Kazanılan maçlar şöyle:

KIZLAR

TÜRKİYE - BELÇİKA 5-0

TÜRKİYE - ALMANYA 3 - 2

TÜRKİYE - ÇİN 5-0

TÜRKİYE - İTALYA ( YARI FİNAL) 5-0

ERKEKLER

TÜRKİYE - BELÇİKA 5-0

TÜRKİYE - ŞİLİ 4 - 1

TÜRKİYE - İSKOÇYA 4-1

TÜRKİYE - FRANSA (ÇEYREK FİNAL) 4-1

TÜRKİYE - CHINE TAIPEI ( YARI FINAL) 5-0

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Almanya Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title