Haberler

Dünya Latin Amerika Dans Yarışması Yarın Bremen'de Başlıyor

Almanya'nın Kuzey kentlerinden Bremen dünyanın en iyi Latin Amerika dansçılarına ev sahipliği yapacak.

Almanya'nın Kuzey kentlerinden Bremen dünyanın en iyi Latin Amerika dansçılarına ev sahipliği yapacak. ÖVB Arena'da yarın düzenlenecek olan büyük organizasyona 10 ülkeden 19 çift katılacak.

Bremen'de faaliyet yürüten Grün Gold Club Bremen (Bremen Yeşil Altın Dans Kulübü) tarafından organize edilen yarışmaya büyük ilgi var. Satışa çıktıktan kısa bir süre sonra tüm biletler tükendi. Dünya Latin Amerika Dans Yarışmasını 4800 kişiye yakın kişi izleyecek. Favori Bremen Bu yıl 8. kez düzenlenecek olan dünya şampiyonasında en iddialı kulüp Bremen. Son dört şampiyonanın dördünü de kazanan Grün Gold Club Bremen, Cumartesi gecesi salona 5. şampiyonluk için çıkacak. ÖVB Arena'da düzenlenen şampiyona Cumartesi saat 19.30'da başlayacak. Almanya ev Bremen için oldukça önemli olan büyük organizasyonda Bremen doğumlu Türk sanatçı Atiye'de sahne alacak. Genç ve güzel sanatçının kısa bir konser verecek. - Bremen

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Latin Amerika Almanya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title