Haberler

Dünya Kupasına Veda

Güncelleme:

Yunanistan ve Nijerya Dünya Kupası'na Veda Etti.

2010 Dünya Kupası B Grubu'nda Yunanistan'ı 2-0 yenen Arjantin grup lideri olarak bir üst tura yükselirken, Nijerya ile 2-2 berabere kalan Güney Kore de gruptan çıkan diğer takım oldu. Nijerya ile Yunanistan ise Dünya Kupası'na veda etti.

Polokwane kentindeki Peter Mokaba Stadı'nda oynanan karşılaşmada Arjantin, Yunanistan'ı 77. dakikada Demichelis ve 89. dakikada Palermo'nun golleriyle 2-0 yendi. Arjantin bu sonuçla 9 puanla grup lideri olarak bir üst tura yükseldi. Arjantin 2. turda A Grubu'nu ikinci sırada bitiren Meksika ile eşleşti. Yunanistan ise 3 puanla üçüncü sırada kaldı ve kupaya veda etti.B Grubu'nun diğer maçında ise Güney Kore, Durban kentindeki Durban Stadyumu'nda Nijerya ile 2-2 berabere kaldı. Güney Kore'nin gollerini 38. dakikada Jungsoo, 49. dakikada Chuyoung atarken, Nijerya'nın golleri ise 12. dakikada Uche, 69'da Yakubu'dan geldi. Güney Kore bu sonuçla puanını 4'e yükseltti ve gruptan ikinci olarak çıkmayı başardı. Güney Kore, 2. turda A Grubu'nu birinci sırada tamamlayan Uruguay ile eşleşti. Nijerya ise 1 puanla grubu son sırada tamamladı ve kupaya veda etti.

POLOKWANE-DURBAN, (DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title