Haberler

    Dünya Kupası'nın Yıldızlarından Cuadrado İçin Devler Sırada

    Manchester United'ın dünkü 35 milyon Euro'luk teklifinden sonra, bugün de Barcelona teklifini Fiorentina'ya iletti.

    Fiorentina’nın yıldızı Cuadrado için yarış kızışıyor. Dünya Kupası’nda gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Kolombiya’lı oyuncuya Manchester United’dan sonra Barcelona da kancayı taktı.

    Dün, Manchester United’ın 35 milyon Euro’luk teklifinden sonra bugün de Barcelona aynı miktardaki teklifini İtalyan kulübü Fiorentina’ya iletti.

    Oyuncunun bonservisi Fiorentina ve Udinese arasında paylaşılıyordu fakat Dünya Kupası’ndan sonra Fiorentina, Udinese’ye 10 milyon Euro ödeyerek oyuncunun tüm haklarını satın aldı. Mor Menekşeler, şimdi ise oyuncuya gelecek olan teklifleri değerlendirip hızlı bir şekilde kâr etmek istiyor.

    Bu arada İspanyol Sports gazetesinin haberine göre, oyuncuyla Bayern Munchen de ilgileniyor fakat Alman devinin henüz bir teklifi yok. Fiorentina, gösterdiği performansla fiyatını katlayan oyuncuyu yaz transfer döneminde satmak istiyor ancak istediği para tam 40 milyon Euro.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Manchester United Barcelona Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title