Haberler

Dünya Karayipler'de Bulunan Canlıyı Konuşuyor

Güncelleme:

Karayipler'de çekilen görüntüler sonucunda gün yüzüne çıkan bir yaratık şu sıralarda sosyal medyada büyük tartışmalar yaratıyor.

Okyanus derinliklerinde keşfedilen canlılar insanları şaşırtmaya devam ediyor. Ancak bu sefer ortaya çıkartılan yaratık büyük tartışmaları da beraberinde getirecek türden.

''İNSAN GİBİ BURNU VAR''

Carriacou adasında bir balıkçının sahilde bulduğu canlı, ilk başta egzotik bir okyanus balığına benziyordu. Ancak bir süre sonra canlıyı ters çeviren balıkçılar hayatlarının şokunu yaşadılar. Balığı gözlemleyen balıkçı ve çevresindeki görgü tanıkları canlıyı şöyle tarif ettiler: "Kemikli, parmakları ve ayakları var. Derisi balıktan çok tavuk derisi gibi. Aynı insan burnu gibi bir burnu var ve yüzgeçleri çok garip."

İNTERNET VİRALİ OLDU

Balığı incelemesi için yetkililere başvuran 74 yaşındaki Hope McLawrence, henüz bir dönüş alamaıklarını belirterek torunlarından görüntüyü internete yaymalarını istemiş. İşte bu dakikadan sonra söz konusu garip canlı bir internet virali olmuş durumda.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Yaşam Dünya Haberler

500

Yorumlar (25)

roj:

sanki bir turkmen

3
9
yanıtYanıtla
Türkmen:

Senin gibi soyukırık vatan haini

yanıt3
yanıt0
dprbünlü:

sanki kandildeki bir goril. hahahaha

yanıt5
yanıt1
A:

Adanali kurt bu

3
3
yanıtYanıtla
chp icin yeni aday olsunMobil-ANDROID:

L chp nin yeni genelbaskan adayi .bu olur kesin.

3
2
yanıtYanıtla
lok:

bizim recep e benziyor

4
1
yanıtYanıtla
blueice:

Dünyada yaşayan canlı türlerinin ? i insanoğlu tarafından henüz keşfedilmemiş durumdadır.

4
0
yanıtYanıtla
EVRİM DİYENLERE GELSİN ( SAGO ):

Oysa ölümü bilmiyorsun ölümü bilen yaşama zerre tenezzül etmez Ölümü bilen hiç gelir mi Rabbini bilmezlikten Onlar evrim dediler bu yaptıklarımız devrim dediler Ah zekâsına kedi işeyesi nefer her şey kader Bu imtihan bir seferlik bedenin kâğıt kalemin amel

2
2
yanıtYanıtla
TCMalatyalı Mobil-ANDROID:

La bu sılho değil mi?

4
0
yanıtYanıtla
GermanyMobil-IOS:

La yorum yapacağız diye pkk ya mkk ya benziyor diye hayvanlara hakaret etmeyin...

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title