Haberler

Dünya Kadınlar Günü" Yine Optimum'da Yaşanacak

Yeşilçam filmlerinin unutulmaz ismi oyuncu Oya Aydoğan ile gerçekleştirdiği televizyon programlarıyla adından sıkça söz ettiren programcı ve köşe yazarı Pakize Suda, Adana Optimum Outlet Alışveriş ve Eğlence Merkezi'nin konuğu oluyor.

Adana Optimum, her özel günü de daha değerli kılacak anılarla süslüyor. Bu özel günlerden birisi olan "Dünya Kadınlar Günü"nü de unutmayan Optimum, iki ünlü ismi sevenleriyle buluşturuyor.

"Dünya Kadınlar Günü"nde iki ünlü kadın olarak, Adanalılarla bir araya gelecek olan Oya Aydoğan ve Pakize Suda, 8 Mart Pazar günü, saat 15.00'da gerçekleşecek söyleşi ve imza gününde sevenleriyle; bol kahkahalı ve unutulmaz sohbetler gerçekleştirecekler.

Ulusal bir televizyon kanalında yayınlan "Söylemezsem Olmaz" adlı televizyon programını da birlikte sunan ve haklarında en çok konuşulan ikili olan Oya Aydoğan ve Pakize Suda, Optimum'daki buluşmada, söyleşinin ardından sevenlerine imza da dağıtacaklar.

Adanalı hayranları, ünlü ikiliyi yakından görme imkanı bulmakla kalmayıp, onlarla anı fotoğrafları da çektirerek, bu özel günü unutulmaz kılacaklar. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Pakize Suda Oya Aydoğan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title