Haberler

Dünya İnsani Zirvesi'ne Doğru - Aliyev ve Abbas Türkiye'ye Geldi

GÖRÜNTÜ DÖKMÜMÜ

Mahmut Abbas'ın gelişi

İlham Aliyev'in gelişi Dünya İnsani Zirvesi'ne doğru

Zirveye katılmak üzere, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, Filistin Devlet Başkanı Abbas, Kuveyt Emiri Şeyh Sabah, Moritanya Cumhurbaşkanı Abdülaziz, Tunus Başbakanı Sıyd, Lübnan Başbakanı Selam İstanbul'a geldi

Dünya İnsani Zirvesi'ne katılmak üzere çeşitli ülkelerden devlet ve hükümet başkanlarının Türkiye'ye gelişi devam ediyor.

Bu çerçevede İstanbul'a gelen Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ve eşi Mihriban Aliyeva'yı Atatürk Havalimanında Avrupa Birliği Bakan Yardımcısı Ali Şahin, İstanbul Valisi Vasip Şahin, Hava Harp Okulu Komutanı Hava Pilot Tümgeneral Fethi Alpay ile diğer ilgililer karşıladı.

Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'ı ise İstanbul Vali yardımcıları Haluk Nadir, İsmail Gültekin, Dışişleri Bakanlığı İstanbul Temsilciliği Başkatibi Abdi Noyan Özkaya ile öteki yetkililer karşıladı.

Öte yandan zirveye katılmak için Kuveyt Emiri Şeyh Sabah el-Ahmed el-Cabir es-Sabah, Tunus Başbakanı Habib es-Sıyd, Lübnan Başbakanı Temmam Selam, Moritanya Cumhurbaşkanı Muhammed Veled Abdülaziz de İstanbul'a geldi.

Kaynak: AA / Güncel

Avrupa Birliği İlham Aliyev İstanbul Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title