Haberler

İstanbul Belediyespor Sporcuları, Kulüp Başkanı Çamlı'yı Ziyaret Etti

Güncelleme:

Özbekistan'da düzenlenen şampiyonada 6 madalya kazanan İstanbul Büyükşehir Belediyespor sporcuları, kulüp başkanı Çamlı'yı ziyaret etti.

Özbekistan'da düzenlenen Dünya Güreş Şampiyonası'nda Türkiye'nin aldığı 9 madalyanın 6'sını kazanan İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un sporcuları, kulüp başkanı Ahmet Hamdi Çamlı'yı ziyaret etti.

Cebeci Spor Salonu'ndaki kulüp binasında gerçekleştirilen ziyarete, A Milli Grekoromen Güreş Takımı Teknik Direktörü Hakkı Başar, şampiyonada gümüş madalya kazanan Yunus Özel ile bronz madalyanın sahibi olan Selçuk Çebi, Cenk İldem, Selim Yaşar ve Şamil Erdoğan ile antrenörler katıldı. Şampiyonada gümüş madalya kazanan İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un sporcularından Yakup Gör ise memleketi Erzurum'a gittiği için ziyarette yer almadı.

Ahmet Hamdi Çamlı, İstanbul Büyükşehir Belediyespor sporcularının Dünya Şampiyonası'nda büyük bir başarı kazandığını belirterek, "Sporcularımız, turnuvada Türkiye'nin kazandığı 9 madalyanın 6'sını alarak ülkemize armağan etmiştir. Bu başarıyı sağlayan başta hocalarımız olmak üzere tüm sporcularımızı tebrik ediyoruz. Bu bizim için büyük bir onur. Milletimizi memnun ve mutlu ettiler" diye konuştu.

Sporcular adına söz alan Selçuk Çebi de Türkiye'ye altın madalya ile dönmek istediklerini dile getirerek, "Bundan önce getirdik, sonraki yıllarda da inşallah altın madalya getireceğiz. Bu ülke altın madalyalara layık. İnşallah bundan sonra altın madalyalar kazanıp, insanlarımıza mutluluk ve gurur yaşatırız" ifadelerini kullandı.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Kulübü bünyesinde yer alan grekoromen stil güreşçilerinden Yunus Özel 71 kiloda gümüş, Selçuk Çebi 80 ve Cenk İldem 98 kiloda bronz madalya kazandı. Serbest stilde ise Yakup Gör 70 kiloda gümüş, Selim Yaşar 86 ve Şamil Erdoğan 97 kiloda bronz madalya elde etti. - İstanbul

Kaynak: AA / Spor

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Ahmet Hamdi Çamlı Özbekistan Türkiye Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title