Haberler

Dünya Güreş Şampiyonası Başladı - Las

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - 66 kiloda Abdulsamet Günal'ın Özbek sporcu Aleksandr Lokhov mücadelesi- 75 kiloda Emrah Kuş'un Belaruslu güreşçi Valery Palenski ile mücadelesi- 98 kiloda Cenk İldem'in Macaristan'dan Balazs Kiss ile mücadelesi- 98 kiloda Cenk İldem'in İtalyan Daigoro Timoncini ile mücadelesi- 98 kiloda Cenk İldem'in İranlı sporcu Ghasem Gholamreza Rezaei ile mücadelesi- 98 kiloda Cenk İldem'in Rus sporcu İslam Magomedov ile mücadelesi Dünya Güreş Şampiyonası başladıLAS ABD'nin Las Vegas kentinde organize edilen Dünya Güreş Şampiyonası, grekoromen stil müsabakalarıyla başladı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - 66 kiloda Abdulsamet Günal'ın Özbek sporcu Aleksandr Lokhov mücadelesi- 75 kiloda Emrah Kuş'un Belaruslu güreşçi Valery Palenski ile mücadelesi- 98 kiloda Cenk İldem'in Macaristan'dan Balazs Kiss ile mücadelesi- 98 kiloda Cenk İldem'in İtalyan Daigoro Timoncini ile mücadelesi- 98 kiloda Cenk İldem'in İranlı sporcu Ghasem Gholamreza Rezaei ile mücadelesi- 98 kiloda Cenk İldem'in Rus sporcu İslam Magomedov ile mücadelesi Dünya Güreş Şampiyonası başladıLAS ABD'nin Las Vegas kentinde organize edilen Dünya Güreş Şampiyonası, grekoromen stil müsabakalarıyla başladı. The Orleans Arena'da düzenlenen şampiyonada, Grekoromen Güreş Milli Takımı'ndan 66 kiloda Abdulsamet Günal, Özbek sporcu Aleksandr Lokhov, 75 kiloda Emrah Kuş, Belaruslu güreşçi Valery Palenski ve 98 kiloda Cenk İldem, Macaristan'dan Balazs Kiss ile tur atlama mücadelesi yapacak.

Kaynak: AA / Spor

Amerika Birleşik Devletleri Macaristan Cenk İldem Emrah Kuş Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title