Haberler

Dünya Engelliler Günü

Manisa'nın ilçelerinde, çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Manisa'nın ilçelerinde, Dünya Engelliler Günü dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk, rehabilitasyon merkezlerindeki engelli öğrencileri ziyaret edip, çeşitli hediyeler verdi.

Görev yapan öğretmenlere özverili çalışmalarından dolayı teşekkür eden Selçuk, "Her sağlıklı birey, bir gün engelli olabilir. Her zaman engelli vatandaşlarımızın yanındayız. Onların sorunlarına çözüm bulmak için tüm gayretimizle çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Saruhanlı

Saruhanlı'nın Paşaköy Mahallesi'nde çocukken geçirdiği beyin tümörü rahatsızlığı nedeniyle vücudunun büyük bölümü felç olan Musa Yılmaz'a (13), Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından akülü tekerlekli sandalye hediye edildi.

Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, Hasan-Bahire Yılmaz çiftini ziyaret edip, akülü tekerlekli sandalyeyi teslim etti.

Saruhanlı Bedensel Engelliler Derneğine Saruhanlı Belediyesince tahsis edilen hizmet binası, törenle açıldı.

Törene, Kaymakam Erdoğan Kanyılmaz, Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Serhat Karakuş ile dernek üyeleri katıldı.

Kula

Kula 80. Yıl Engelsiz Yaşam ve Rehabilitasyon Merkezini, Kula Esnaf ve Sanatkarlar Odası yöneticileri, AK Parti İlçe Kadın Kolları ve CHP İlçe teşkilatı üyeleri tarafından ziyaret edildi.

AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık ise Umut Evi'nde kalan engellileri ziyaret etti.

Engellilerle sohbet eden, istek ve dileklerini dinleyen Palabıyık, "Engellilerimizin yanında olmaya gayret gösteriyoruz" dedi. - Manisa

Kaynak: AA / Yerel

Dünya Engelliler Günü Saruhanlı Demirci Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title