Haberler

Dünya Devleri Agroexpo'da Buluşacak

Güncelleme:

Avrupa'nın en büyük ilk dört tarım fuarı arasına giren "AGROEXPO Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı", Türk tarımını Dünya tarımı ile bir kez daha buluşturmak için çalışmalarına devam ediyor.

Tarım ve hayvancılık sektöründe önemli bir yere sahip olan İzmir'de, 11 yıldır başarı ile düzenlenen "Agroexpo", 12'nci yılında yurtdışından önemli üreticiler, tarım ve hayvancılık firmaları, yerli ve yabancı traktör üreticileri başta olmak üzere tüm sektör temsilcilerini ağırlayacak.

SİZ DE DÜNYA PAZARINDA SÖZ SAHİBİ OLUN

Geçtiğimiz yıl ilk kez Fuar İzmir Alanı'nda düzenlenen ve ziyaretçi sayısı ile kırılması zor bir rekora imza atan Orion Fuarcılık, 12. AGROEXPO Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı için düğmeye bastı. Tüm katılımcı ve ziyaretçilerin en üst düzeyde yarar sağlayabilmeleri için yoğun ve titiz bir şekilde çalışmalarını sürdüren satış ve pazarlama ekibi önümüzdeki yıl için çıtayı yüksek tuttu. Orion Fuarcılık Genel Müdürü Burak Tan, ulusal ve uluslararası platformda marka bilinirliklerini arttırma olanağı yakalamak isteyen tüm firmaları fuara davet ederek, sektördeki en büyük buluşmayı Orion Fuarcılık çatısı altında düzenlemekten memnuniyet duyduklarını dile getirdi. Burak Tan; "Avrupa'nın en büyük dört tarım fuarından biri olan Agroexpo 2017, yurtdışından önemli üreticiler, tarım teknoloji firmaları, yerli ve yabancı traktör üreticileri başta olmak üzere A'dan Z'ye tüm tarım sektörünü İzmir'de buluşturacak" diye konuştu.

2016 yılında A ve B hollerinde 60 bin metrekare alanda düzenlenen Agroexpo, 2017 yılında 110 bin metrekarede, 4 ayrı holde (A,B,C,D ) seçkin firmalara ev sahipliği yapacak. Sektörün lider fuarı, katılımcı sayısını da 750 firma olarak hedefliyor. Yerli ve yabancı firmaların 285 bin ziyaretçi ile buluşması öngörülmekle beraber, düzenlenen ziyaretçi organizasyonları ile Türkiye'nin bütün bölgelerinden üreticilerin fuarı ziyaret etmesi bekleniyor.

12. AGROEXPO Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı, 19 -22 Ocak 2017 tarihleri arasında Fuar İzmir'de düzenlenecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Burak Tan İzmir Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title