Haberler

Dünya Devi Fluidmaster, Key Teknik'i Satın Aldı

Güncelleme:

ABD'li Fluidmaster, tuvalet rezervuar gereçleri üreterek sektörünün lideri haline gelen Key Teknik hisselerini satın aldı.

Key Teknik global bir oyuncu olmaya hazırlanıyor

8 yıl önce 20 metrekarelik bir ofiste kurulan Key Teknik, Fluidmaster'ın dünya ağının da desteğiyle global bir oyuncu olmaya hazırlanıyor.

Dünyanın en büyük sıhhi tesisat üreticilerinden biri olan ABD'li Fluidmaster, rotasını Türkiye'ye çevirerek önemli bir yatırımı hayata geçirdi. Dünyadaki ilk ve en büyük "tuvalet rezervuarları için iç takımlar ve valfler" üreten ABD firması Fluidmaster, Türkiye'nin en büyük gömme rezervuar ve iç takım üreticisi olan Key Teknik firmasına yatırım yapma kararı aldı. ABD'li grubun yapacağı yatırım büyüklüğü ilk etapta 60 milyon TL olarak gerçekleşecek. Grup, yıl sonuna dek 20 milyon TL ilave yatırım daha yapacak.

Fluidmaster CEO'su Todd Talbott, Key Teknik'in bu anlaşma sonrası ürüm gamının çeşitlenmesiyle birlikte sektörünün dünya ölçeğinde en önemli oyuncularından biri olacağını, Fluidmaster'ın Slovenya'da açmış olduğu Scwab markası ve üretim tesisleri ile bu iddiaya güç katacağını belirtti.

Fluidmaster CEO'su Todd Talbott, önümüzdeki iki yıl boyunca Key Teknik'in üst yönetiminin sorumluluklarına devam edeceklerini belirterek "Şirket, üretim gamına ilave edeceği Fluidmaster markalı rezervuar valfleri ve iç takımları ile Türkiye'deki müşterilerine de hizmet ederek liderliğini sürdürecektir" dedi.

Key Teknik kurucu hissedarı Ahmet Şadi Burat, dünya devi bir iş ortağı ile vizyonlarını paylaşmaktan memnuniyet duyduklarını belirterek "Rekabetçi uluslararası üretim becerilerimizi güçlü Fluidmaster markası ile birleştirerek bir lider yaratmak istiyoruz" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title