Haberler

Dünya Çocuklarını Sultan Kösen Karşıladı

Güncelleme:

11. Türkçe Olimpiyatları Mardin etkinlikleri kapsamında kente gelen 80 misafir öğrenciyi, Sultan Kösen karşıladı.

11. Türkçe Olimpiyatları Mardin etkinlikleri kapsamında kente gelen 20 ülkeden 80 misafir öğrenciyi, dünyanın en uzun boylu adamı Sultan Kösen karşıladı.

Özel bir kolejde büyük bir coşkuyla karşılanan 20 ülkeden 80 misafir öğrenci dünyanın en uzun adamı Mardinli Sultan Kösen, Mardinli Türkçe sevdalıları ve öğrenciler tarafından çiçeklerle karşılandı. Mardin'de olimpiyat çocuklarını karşılamanın gururunu yaşadığını ifade eden Sultan Kösen, "20 ülkeden gelen çocukları ülkemizden ağırladığımızdan dolayı çok gururluyuz" dedi.

Kolej öğrencileri tarafından misafir öğrencilere büyük ilgi gösterilirken, daha sonra Mardin'de uzun araç konvoylarından oluşan araçlarla şehir turu attı. Şehir Stadyumu'nda akşam saat 20.00'da başlayacak olan olimpiyat etkinliklerine İçişleri Bakanı Muammer Güler'in yanı sıra, sanatçılardan Berdan Mardini, Rojin ile çok sayıda davetli katılacak. - MARDİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sultan Kösen Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title