Haberler

Dünya Çocuklarını Dünyanın En Uzun Adamı Karşıladı

Türkçe Olimpiyatları için Türkiye'de bulunan 20 ülkeden 80 öğrenci, bugün Mardin'e geldi.

Türkçe Olimpiyatları için Türkiye'de bulunan 20 ülkeden 80 öğrenci, bugün Mardin'e geldi. Dünya çocuklarını, dünyanın en uzun boylu adamı Sultan Kösen karşıladı.

Bugün öğle saatlerinde Mardin'e gelen dünya çocukları, kent girişinde uzun araç konvoyu ve sevgi gösterileriyle karşılandı. 20 ülkeden 80 misafir öğrenciye, dünyanın en uzun boylu adamı Mardinli Sultan Kösen, Mardinli Türkçe sevdalıları ve öğrenciler çiçekler verdi. Özel bir kolejde bir süre dinlenen misafir çocuklar, kolejde okuyan Mardinli öğrencilerle tanışıp sohbet etti. Daha sonra 2 metre 51 santimetreyle dünyanın en uzun boylu adamı Sultan Kösen ile hatıra fotoğrafları çektiren konuk öğrenciler, daha sonra birlikte otobüsle şehir turu attı.

Şehir Stadyumu'nda saat 20.00'de başlayacak olan olimpiyat etkinliklerine, İçişleri Bakanı Muammer Güler'in yanı sıra, aslen Mardinli oyuncu Berdan Mardini ve Rojin de katılacak. - Mardin

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sultan Kösen Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title