Haberler

Dünya Çocuk Hakları Günü Şanlıurfa Piazza'da Kutlandı

Güncelleme:

Dünya Çocuk Hakları Günü, Şanlıurfa Piazza'da düzenlenen etkinliklerle kutlandı.

Şanlıurfa'da Dünya Çocuk hakları günü, Şanlıurfa Piazza'da düzenlenen etkinliklerle kutlandı.

Erişkinlerden farklı fizyolojik ve psikolojik özelliklere sahip olan çocukların, başta sağlıklı beslenme, barınma, eğitim gibi temel ihtiyaçlarının sağlanması ve çocuk işçiliği ile şiddet gibi kötü uygulamalara karşı korunması amacını taşıyan Dünya Çocuk Hakları Günü, Şanlıurfa Piazza'da gerçekleştirilen etkinlikle kutlandı. Uluslararası bir bildirge ile şekillenen ve Birleşmiş Milletler tarafından 20 Kasım 1989 tarihinden bu yana tüm dünyada kutlanan Çocuk Hakları Günü'nde Piazza AVM'ye gelen küçük ziyaretçiler sürpriz hediyeler ile karşılaştı. Hesaplı ve kaliteli alışveriş fırsatlarının yanı sıra özel gün ve haftalara uygun etkinliklerin düzenlendiği Şanlıurfa Piazza'da Çocuk Hakları Günü kutlamaları kapsamında küçükler için bayram havası estirecek etkinlikler gerçekleştirildi. Çocukların sevdiği çizgi film kahramanlarının kostümlerini giyen animatörler, Piazza'yı dolaşarak tüm çocukların Dünya Çocuk Hakları Günü'nü kutladı. Animatörler, çocukları verdikleri hediyelerle de sevindirdi.

Şanlıurfa Piazza'ya ailelerle birlikte gelen çocukların, güzel sürpriz karşısında yaşadıkları mutluluk gözlerinden okundu. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çocuk Hakları Günü Şanlıurfa Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title