Haberler

Dünya Çocuk Günü Etkinliği Şenlik Havasında Geçti

Muratpaşa Belediyesi Engelsiz Kafe ve Spor Yaşam alanında düzenlenen Dünya Çocuk günü etkinliği şenlik havasında yapıldıHer yıl Ekim ayının ilk haftasında tüm Dünya’da kutlanan Çocuk günü nedeniyle Muratpaşa Belediyesi tarafından eski Lara caddesi üzerinde bulunan Engelsiz Kafe ve Spor Yaşam alanında etkinlik düzenledi.

Muratpaşa Belediyesi Engelsiz Kafe ve Spor Yaşam alanında düzenlenen Dünya Çocuk günü etkinliği şenlik havasında yapıldı

Her yıl Ekim ayının ilk haftasında tüm Dünya'da kutlanan Çocuk günü nedeniyle Muratpaşa Belediyesi tarafından eski Lara caddesi üzerinde bulunan Engelsiz Kafe ve Spor Yaşam alanında etkinlik düzenledi. Antalya Yetim ve Muhtaç Çocuklara Yardım Vakfı (AYÇOV) öğrencilerinin katıldığı etkinlik çerçevesinde öğrenciler atölye ve boyama çalışmaları yaptı. Çeşitli yarışmalarında düzenlendiği etkinlikte, öğrenciler mini diskoda gönüllerince eğlenerek Dünya Çocuk gününü doyasıya kutladılar.

DÜNYA'YI VERELİM ÇOCUKLARA

Tüm çocukların Dünya Çocuk gününü kutlayan Muratpaşa Belediye Başkan Vekili İbrahim Cephaneci, "Çocuklarımızın en iyi şekilde yetişmelerini sağlayarak, onlara karşı olan görevlerimizi ve sorumluluklarımızı hatırlamalıyız. Çocuklarımızın barış ve güven ortamında büyümelerini sağlamak biz büyüklerin tek hedefi olmalıdır. Sevgi ile yeşerteceğimiz yarınlarımız çocuklarımızın Dünya çocuk gününü kutluyorum. Nazım Hikmet misali, Dünyayı verelim çocuklara "diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Dünya Çocuk Günü Muratpaşa Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title