Haberler

Dünya Çocuk Günü

AK Parti Çanakkale İl Başkanı Erdener Can, çocuklara gereken önemin mutlaka verilmesini istedi.

AK Parti Çanakkale İl Başkanı Erdener Can, çocuklara gereken önemin mutlaka verilmesini istedi.

Can, Dünya Çocuk Günü dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, anne veya baba olarak çocukların mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir yaşam sürdürebilmeleri için sorumluluklarını en iyi biçimde yerine getireceklerinden şüphelerinin olmadığını belirtti.

Hazreti Muhammed'in, yaşam sürecinde en çok değer verdiği yaratılanların çocuklar olduğunu aktaran Can, şunları kaydetti:

"Lakin günümüz dünyasında çocuk cesetlerinin sahile vurduğu, Nemrut ve Firavun zihniyetli İsrail'in çocuklar üzerine attığı bombalar içimizi her gecen gün parçalamaktadır. Dünya ülkeleri arasında bu zulümlere en yüksek ses perdesinden tepki koyan da başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti olmuştur. Dünyada yaşayan bütün çocuklar günahsızdır. Çocuklarımıza gereken önemi mutlak olarak göstermeliyiz. Ülkemizde yaşanan olumsuzlukları da bir toplum olarak elbette görmezlikten gelemeyiz. Dar gelirli veya maddi gücü zayıf olan ailelerin çocukları günümüz çağında devletimiz tarafından okutulmaları için yatılı okulların ülkemizde aktif olarak hizmet vermeleri ve yine çocuklarımız için ülkemizde kurulan çocuk hastaneleri, sosyal hizmetler ve çocuk esirgeme kurumları, yetiştirme yurtları, çocuk ıslah evlerini örnek olarak gösterebiliriz."

Kaynak: AA / Yerel

Dünya Çocuk Günü Çanakkale Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title