Haberler

Dünya Boş Kaleye Topukla Gol Atan Futbolcuyu Konuşuyor: Terbiyesizlik!

Güncelleme:

Arjantin'de Indipendiante'de forma giyen Porta'nın boş kaleye topukla attığı gol bazı spor otoriteleri tarafından 'terbiyesizlik' olarak nitelendirildi.

Arjantin Indipendiante'li Porta'nın attığı golü konuşuyor. Porta'nın boş kaleye topukla attığı gol bazı spor otoriteleri tarafından 'terbiyesizlik' olarak nitelendirildi.

BOŞ KALEYE TOPUĞUYLA GOL ATTI

Orta sahadan kendisine atılan ara pasa hareketlenen ve kalesini terk eden kaleciyi çalımladıktan sonra topu boş kaleye normal bir vuruşla değil de tam çizgide meşin yuvarlağı topuğuyla filelerle buluşturdu.

"BÜYÜK TERBİYESİZLİK"

Kısa sürede sosyal medyada izlenen ve büyük ses getiren bu golü izleyen futbol otoriteleri "Bu gol kaleciyi küçümsetir, büyük terbiyesizlik ve böyle bir gol şekli ilk defa görüyoruz" şeklinde yorumda bulundular.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Arjantin Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (114)

atakan:

bunlar fenewin terbiyesizliklerini görmemişler daha :)

65
19
yanıtYanıtla
AdanalıMobil-IOS:

Terbiyesizlik dünkü haksız Fenevbahçe penaltsıydı utanmadan atıyor ve seviniyorlar

43
12
yanıtYanıtla
kahramanmobilWeb@haberler.com:

Bence bir terbiyesizlik yok abartmayın

48
5
yanıtYanıtla
HamzabeyliMobil-IOS:

Adam gol atmis birileri kalkmis terbiyesizlik diyo bunun adi terbiyesizlik degil futbol sovu denir:))

47
4
yanıtYanıtla
Hakan cebeciMobil-IOS:

Ak parti zamanında olmuştur

26
21
yanıtYanıtla
KralMobil-IOS:

Valla ben olsam kafayla atardım yinede adam incelik gostermiş teprikler

36
2
yanıtYanıtla
bjkMobil-ANDROID:

8 i yemeden bir hafta önce livrpolu burda muhteşem oynayarak yendi ardindan fener ile oynadi fener ile tff hakemleri Beşiktaşi cildirttilar o takim bir hafta sonra yendiği takimdan 8 yiyecek hale geldi ise tff ile alcak hakemlerin ustun başarıdır utanmadan halen seviniyorlar Arsenali dagitan hollanda takimini iki mcdada yenen totnima adim attirmadan yenen Beşiktaş adi hakemler yuzunden kendi liginde bir turlu basarili olamiyor .

16
14
yanıtYanıtla
ali akmanmobilWeb@haberler.com:

Türkiyede olsaydı bu olay, 2 dakika sonra ayagını kırarlardı.

22
5
yanıtYanıtla
MİNAREYE KILIF GEREK TÜRKİYEM:

HABER YAPMAK İÇİN NEDEN BU KADAR ZORLUYORLAR ANLAMADIM. DÜNYA BUNUN NEYİNİ KONUŞUYOR

24
2
yanıtYanıtla
gol gol gol:

on numara gol isterse eğilir kafasıyla atar sizene

24
1
yanıtYanıtla
Tüm 114 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title