Haberler

Dünya Bilardo Şampiyonu, Gördüğü İlgiye Şaşırdı

Dünya Bilardo Şampiyonu, gördüğü ilgiye şaşırdı Murat Naci Çoklu Türkiye'de de bir spor kanalında canlı yayınlanan turnuvada dünya şampiyonu olmamdan sonra 2 gün kutlama mesaj ve telefonlarını cevaplamaya çalıştım Dünya Kupası '3 Bant Bilardo Şampiyonu' olan 41 yaşındaki Murat Naci Çoklu, elde ettiği başarıdan sonra her yerde büyük ilgi gördüğünü. 2 gün kutlama mesaj ve telefonlarına yanıt verdiğini söyledi.

Dünya Bilardo Şampiyonu, gördüğü ilgiye şaşırdı

Murat Naci Çoklu Türkiye'de de bir spor kanalında canlı yayınlanan turnuvada dünya şampiyonu olmamdan sonra 2 gün kutlama mesaj ve telefonlarını cevaplamaya çalıştım

Dünya Kupası '3 Bant Bilardo Şampiyonu' olan 41 yaşındaki Murat Naci Çoklu, elde ettiği başarıdan sonra her yerde büyük ilgi gördüğünü. 2 gün kutlama mesaj ve telefonlarına yanıt verdiğini söyledi. Dünya şampiyonu olarak 5 bin 500 euro ödül kazanan Çoklu, Cüzzi bir miktar devlet ödülü geleceğini düşünüyorum dedi.

Yıllarca oturduğu İstanbul Avcılar'dan ev sahibinin kirayı arttırması üzerine tüm aramalarına rağmen 1000 TL'nin altında kira bulamayınca Beylikdüzü'ne taşınan Murat Naci Çoklu, 18 Ekim'de Belçikalı rakibi Roland Forthhomme'yi 40-26 yenerek 20 ülkeden 149 sporcu arasından sıyrılarak Dünya Kupası '3 Bant Bilardo Şampiyonu oldu. DHA muhabirinin sorularını yanıtlayan Murat Naci Çoklu, 1991 yılının son aylarında tanıştığı bilardoya, kısa sürede ilgi duyarak inceliklerini öğrendiğini, Türkiye'de çok sayıda özel turnuva ardından 2004'te 'Avrupa Şampiyonu' olduğunu aynı yıl Mısır'da dünya kupası finalini kaybettiğini anlattı. Bu tarihten sonra bilardo ile profesyonel ilgilendiğini Avrupa üçüncülüğü, 2010 yılında Adnan Yüksel ile 'Takımlar Dünya Kupası Şampiyonluğu'nu elde ettiğini belirten Murat Naci Çoklu, Türkiye'de de bir spor kanalında canlı yayınlanan turnuvada dünya şampiyonu olmamdan sonra 2 gün kutlama mesaj ve telefonlarını cevaplamaya çalıştım. Yolda beni tanıyan insanların olumlu tepkisini gördüm dedi.

Murat Naci Çoklu, gelecek yıl dünya ferdi bilardo şampiyonasına katılarak birinci olmayı hedeflediğini bildirdi. Çoklu, A milli futbolcuların Avrupa Futbol Şampiyonası'na katılma hakkı elde etmeleri nedeniyle 500'er bin Euro ödül alacakları hatırlatılarak dünya kupasının kendisine de devlet ödülü getirip getirmeyeceği sorusuna şu yanıtı verdi;

Federasyonumuz ilk 4'e giren sporcuları kafileye dahil edip bütün masraflarını karşılıyor. Tüm yurt dışı turnuvalara gönderiyor. Ben geçen senenin klasmanında bu sene ilk 4'te yer alamamıştım. O yüzden bu yıl turnuvalara kendi cebimden para harcayarak katılmak zorunda kaldım. 'Devlet' dediğiniz bizim için federasyon. Biz federasyona bağlı sporcularız. Turnuvanın birincilik ödülü 5500 euro. Cüzzi bir miktar devlet ödülü geleceğini düşünüyorum.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Manchester City-Chelsea maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Manchester City-Chelsea maçı şifresiz mi? Samsunspor-Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Samsunspor-Adana Demirspor maçı şifresiz mi? İstanbulspor kaçıncı kümede? İstanbulspor küme düştü mü? Hasan Can Kaya ameliyat mı oldu? Hasan Can Kaya'nın sağlık durumu nedir? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 20 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Resmi Gazete bugün (20 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Konyaspor - Alanyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Konyaspor - Alanyaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? İstanbulspor küme mi düştü? İstanbulspor küme düşecek mi, son durum ne? Hasan Can Kaya sağlık durumu nasıl? Hasan Can Kaya sakatlandı mı, neden sakatlandı? Hasan Can Kaya hastalığı ne? Kargolar Cumartesi açık mı 2024? Kargolar Cumartesi günü çalışıyor mu, dağıtım yapıyor mu? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir? Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title