Haberler

    Dünya, Beşiktaş'ı Konuşuyor

    Siyah-beyazlı ekibin, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde lider olarak bir üst tura çıkması geniş yer buldu. Dünya medyası Beşiktaş’ın büyük bir başarıya imza attığını duyurdu.

    Beşiktaş'ın UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu'nu lider tamamlamayı garantilemesi, dünya basınında geniş yer buldu. İngiliz gazetesi Daily Mail, "Beşiktaş tarihinde bir ilke imza attı" başlığıyla sunduğu haberde, siyah-beyazlı takımın hak ederek grup liderliğine  uzandığını kaydederek, "Beşiktaş, evinde geriye düştüğü maçta büyük bir mücadele vererek aradığı golü Talisca ile buldu ve tarihinde ilk kez son 16 turuna adını yazdırdı" değerlendirmesini yaptı. Fransız haber ajansı AFP, "Beşiktaş son 16 turunda" başlığıyla verdiği haberde, "Siyah-beyazlılar, 1992'de format değiştirerek bugünkü adını alan  Şampiyonlar Ligi'nde ilk kez üst tura yükselirken, G Grubu'nu lider tamamlamayı garantiledi. Büyük başarı" yorumunda bulundu. Uluslararası spor kanalı Eurosport ise, performansı nedeniyle milli oyuncu Cenk Tosun'u överek, "Orta sahadan kaptığı topla ilerleyerek harika bir asiste imza atan Cenk Tosun, Talisca'ya grup liderliği golünü attırdı" dedi. İtalyan Corriere dello Sport, Talisca ile Cenk Tosun'un fotoğraflarıyla okuyucusuna sunduğu haberde, Vodafone Park'ta seyirci desteğini alan Beşiktaş'ın birçok pozisyondan yararlanamadığını kaydetti. ABD basınından USA Today, Beşiktaş'ın, Talisca'nın golünün yanı sıra  Ryan Babel ve Ricardo Quaresma ile pozisyonlara girdiğini ve galibiyeti kaçıran taraf olduğunu belirtti.

    Kaynak: Skorer / Spor

    UEFA Şampiyonlar Ligi Daily Mail Cenk Tosun Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title