Haberler

Dündar Mahalleleri Geziyor

‘Başkan Mahallemizde’ projesi çerçevesinde Emek Zekai Gümüşdiş Mahallesi’ni ziyaret eden Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, vatandaşların derdini diledi.

'Başkan Mahallemizde' projesi çerçevesinde Emek Zekai Gümüşdiş Mahallesi'ni ziyaret eden Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, vatandaşların derdini diledi.

İlçenin bütün mahallelerini ziyaret eden Başkan Dündar'ın son adresi Emek Zekai Gümüşdiş Mahallesi oldu. Vatandaşlarla birlikte mahalleyi dolaşan Başkan Dündar, halkın özellikle doğalgaz konusundaki taleplerini dinledi. Emek Mahallesi'nin meselelerini yakından takip ettiklerini belirten Başkan Dündar, sıkıntıların çözümü noktasında gerekenin yapılacağını söyledi.

Emek Mahallesi'ne önem verdiklerini ve bugüne kadar birçok yatırım yaptıklarını anlatan Dündar, "Emek Zekai Gümüşdiş hizmet binasının temelini attık. Çarşamba Pazarı kapalı pazar haline getirildi. Emek Aile Dayanışma Merkezi'ni hizmete açtık. Sağlık ocağı ve meydan düzenlemesini yaptık. Mahalle sınırları içerisindeki okullara destek verdik. Toplam 465 metre imar yolu açıldı. Çıkmaz sokaklarımızı açtık. Emek Düğün Salonu yenilerek OSMEK kurslarına tahsis edildi. Çocuk parkları ve yeşil alanları mahallemize kazandırdık" dedi.

Emek Mahallesi'nde yatırımlara devam ettiklerini belirten Başkan Dündar, "Çocuklarımızın eğitimlerine katkı sağlamak maksadıyla hayata geçirdiğimiz bilgi evleri, projemizden bir tanesini de Emek'te açacağız. Yeni bir spor kompleksi projemiz var. Mahallemize nefes aldıracak meydan ve yeşil alanlar inşa edeceğiz. Ulaşım alanındaki yapacağımız yatırımlar ile mahallemizin yollarını yenileyeceğiz. Bugün vatandaşlarımızla bir araya gelerek sıkıntılarını ve taleplerini dinledik. Yaşanan sorunların çözümü için gerekenler yapılacaktır" diye konuştu. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Dündar Mustafa Dündar Osmangazi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title