Haberler

Dündar'ı Mutlu Eden Konuk

Güncelleme:

Başkan Dündar, makamında bugüne kadar ki en küçük ziyaretçisini ağırladı.

Başkan Dündar'a çok özel konuk

Gerek 5 yıllık başkanlık döneminde, gerekse de yeniden başkan seçilmesinin ardından yapılan ziyaretlerde bugüne kadar yüzlerce misafirini makamında kabul eden Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, önceki gün sürpriz bir ziyaretçi ile karşılaştı. Başkan Dündar, makamında bugüne kadar ki en küçük ziyaretçisini ağırladı.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ın seçim döneminde yapmış olduğu mahalle ziyaretlerinde kucağına alıp sevdiği 4 yaşındaki Yağız Talha Mercan, o günden sonra tam bir Mustafa Dündar hayranı oldu. Dündar'ın seçimlerde yeniden başkan seçilmesinin ardından büyük bir mutluluk yaşayan küçük Yağız, tekrardan Mustafa Dündar'ı görebilmek için annesi Hava Mercan ile birlikte Osmangazi Belediyesi'ne geldi. Başkan Dündar'ı ziyaret etmek istediğini söyleyen minik Yağız'ın isteğini kırmayan belediye personeli, anne ile oğlu başkanlık makamına çıkarttı. Annesi ile birlikte kendisini ziyarete gelen minik Yağız'ı kapıda karşılayan Dündar, bir süre sohbet ettiği minik hayranını yanaklarından öperek sevdi. Kendisine çiçek hediye eden minik Yağız ile bol bol fotoğraf çektiren Dündar, küçük hayranını çeşitli hediyeler vererek uğurladı.

Başkan Dündar tarafından makamına kabul edilen küçük çocuğun annesi Havva Mercan, "Başkanımız, mahalle ziyaretinde çocuğumu kucağına alıp sevmiş, ona hediye vermişti. Oğlum, o günden sonra sürekli başkanımızı soruyordu. Ben de, hem başkanımızı tebrik etmek, hem de oğlumun isteğini yerine getirmek için kendisini ziyarete geldim. Bizi kırmayıp makamında ağırlayarak, mütevazi kişiliğini bir kez daha gösterdi. Oğlum, başkanı görünce biraz heyecanlandı ancak, kendisi ile konuşup hediyelerini alınca çok mutlu oldu. Başkanımızı kutluyorum. Yeni dönemde kendisine başarılar diliyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mustafa Dündar Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title