Haberler

Dündar'dan Torun'a 'Hayırlı Olsun' Ziyareti

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, AK Parti Bursa İl Başkanlığına seçilen Cemalettin Torun ve Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret etti.

Geçtiğimiz hafta düzenlenen kongrenin ardından AK Parti Bursa İl Başkanlık koltuğuna oturan Cemalettin Torun ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen Başkan Dündar, yeni yönetime başarılar diledi.

AK Parti'nin herhangi bir kademesinde görev alıp, ülkenin geleceğine katkıda bulunmak için nefer olmanın çok önemli olduğunu ifade eden Başkan Dündar, 'Onurlu ve güzel bir göreve seçildiniz. Dünyada, İslam ülkelerinin gözü kulağı Türkiye'nin üzerinde. Bu yüzden sorumluluğumuz çok daha fazla. Böylesine önemli bir süreçte AK Partinin herhangi bir kademesinde, ülkenin geleceğine katkı koymak için nefer olarak bulunmak çok önemli. Yeni göreviniz hepinize hayırlı olsun" dedi.

AK Parti iktidarı döneminde yerel ve genelde,  Avrupalıların bile nasıl yapıldığını sorguladığı çok ciddi yatırımlar gerçekleştirildiğini belirten Dündar şöyle devam etti:

"Artık yerel yönetimler olarak klasik belediyecilik hizmetleri ile de yetinmiyoruz. Yaptığımız hizmetler vatandaşımızın ihtiyaçları doğrultusunda şekilleniyor. Eğitimden çevreye, spordan sağlık ve güvenlik gibi halkımızın ihtiyaç duyduğu her alanda proje geliştirip hayata geçiriyoruz. Geçtiğimiz dönem Osmangazi'de, ilçe tarihinin en büyük bütçeli ve en büyük hacimli projelerini hayata geçirdik. Önümüzdeki dönemde hizmetlerimiz artarak sürecek"

Osmangazi Belediye Başkan Yardımcıları Hasan Hüseyin Erdönmez, Halil Döner, Cem Kürşat Hasanoğlu ve Yunus Şahin'in de katıldığı ziyarette, Başkan Dündar, Osmangazi'de bu güne kadar gerçekleştirdikleri projelerin yanı sıra devam eden çalışmalar hakkında şu bilgileri verdi:

"Şu anda yapımı hızla devam eden Uluslararası Murad Hüdavendigar Lisesi, Türkiye'nin tek çatı altında toplanmış en büyük eğitim kurumu oluyor. 750 öğrenciye hizmet verecek olan okulda 36 derslik, içerisinde 450 kişilik yatakhanesi, yemekhanesi, kapalı ve açık spor salonu, konferans salonu ve kafeteryaları ile Türk milletini geleceğe taşıyacak aydınlık nesillerin yetişeceği uluslararası bir eğitim kompleksi olacak. Panorama 1326 Bursa Tarih Müzesi yine aynı şekilde, Bursa'nın şanlı tarihini geleceğe yansıtacak çok önemli bir proje. Hisar mahallesinde çalışmaları devam eden Arkeopark projesi, Bursa'nın 2700 yıllık şanlı tarihi gün yüzüne çıkartacak çalışmalar"

AK Parti Bursa Milletvekilleri İsmet Su, Mustafa Öztürk ve Gürsü Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız'ın da yer aldığı ziyarette, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Cemalettin Torun Başkanlığındaki yeni yönetim kurulunun başarılı olacağına inandığını, bundan sonra hep birlikte hareket ederek, Osmangazi ve Bursa için güzel hizmetler gerçekleştireceklerini ifade etti.

Dündar, Başkan Yardımcıları Hasan Hüseyin Erdönmez, Halil Döner, Cem Kürşat Hasanoğlu ve Yunus Şahin ile birlikte Torun'a çiçek hediye etti. - Bursa

Kaynak: AA / Yerel

Mustafa Dündar Osmangazi Ak Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title