Haberler

Dündar'dan İşyeri Açılışı

Güncelleme:

Seval Eczanesi ile Dikkaldırım Mahallesindeki Mis Döner salonunun açılışlarına katılan Başkan Mustafa Dündar, her iki işyeri açılışında yaptığı konuşmada, işyeri sahiplerine ticaret hayatında başarılar diledi.


Başkan Dündar'dan Çifte Açılış

İlçede esnaf ve vatandaşla düzenli şekilde bir araya gelip sorunlarını dinleyen, hizmetlerini vatandaşların görüş ve önerileri doğrultusunda şekillendirmeye büyük özen gösteren Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, işyeri açılışlarında da vatandaşı yalnız bırakmıyor.

Ortabağlar Aydoğdu Caddesi üzerinde Seçkin ve Seval Hacı çiftinin açtığı Seval Eczanesi'nin açılışında konuşan Başkan Dündar, "Bursa her gün büyüyüp gelişen bir şehir. Dolayısıyla ihtiyaçları da artıyor. Bu gün burada yeni bir eczanenin açılışını gerçekleştiriyoruz. Sağlıklı bir yaşam sürmek en büyük temennimiz ancak, hastalık durumunda doktordan sonra kapısını çaldığımız ilk adres tabi ki ilaçlarımızı aldığımız eczaneler oluyor. Eğitim hayatını tamamlayıp diplomasını alan kardeşlerimiz, açmış oldukları bu işyeri ile ticaret hayatına atılmış oluyorlar. Canab-ı Allah kendilerine hayırlı işler, helal ve bereketli kazanç nasip etsin. Mahallemiz ve vatandaşlarımız için hayırlı oluşun" dedi.

Daha sonra Dikkaldırım Mahallesi Stad Caddesi üzerinde açılan Mis Döner salonunu açılışına katılarak bir günde çifte açılışa imza atan Başkan Mustafa Dündar'a, Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Arif Tak, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Abdülkadir Karlık'ta eşlik etti. Başkan Dündar, dualar eşliğinde açılan her iki işyerini de ziyaret ederek hem çalışanlar, hem de kendisine sevgi gösterisinde bulunan vatandaşlar ve çocuklarla sohbet edip fotoğraf çektirdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mustafa Dündar Osmangazi Mis Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title