Haberler

Dün YPG'yi Ziyaret Eden Komutan Bugün Türkiye'de

Güncelleme:

ABD Merkez Kuvvetler Komutanı General Joseph Votel, dünkü YPG ziyaretinin ardından bugün Türkiye'de.

Önceki gün Kobani'de de PYD'nin silahlı kanadı YPG'nin de içinde yer aldığı Suriye Demokratik Güçleri (SDG) yetkilileri ile görüşen ABD Merkez Kuvvetler Komutanı Joseph Votel, sürpriz bir şekilde Türkiye'ye geldi.

GECE GEÇ SAATLERDE GELDİ

Hürriyet'in edindiği bilgiye göre General Votel, dün gece geç saatlerde Ankara'ya geldi. Votel'in bugün Genelkurmay Başkanlığı ve Dışişleri Bakanlığı'nda görüşmelerde bulunması bekleniyor.

ABD'DEN BÖLGEYE GELEN EN ÜST DÜZEY ASKER OLMUŞTU

Votel önceki gün Suriye'nin Rojava bölgesinde Kobani'de de PYD'nin silahlı kanadı YPG'nin de içinde yer aldığı Suriye Demokratik Güçleri (SDG) yetkilileri ile görüşmüştü. Votel'ın ziyareti ABD'den bugüne kadar Suriye'nin Rojava bölgesine gerçekleştirilmiş en üst düzey askeri ziyaret olmuştu. Votel'in, görüşmelerinde özellikle IŞİD'in merkezi Rakka'ya düzenlenecek operasyonun ana gündem maddesi olacağı belirtiliyor. Ankara'nın gündeminde ise Rakka'ya yönelik bir operasyona katkı sağlamak yok.

Kaynak: Hürriyet

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Türkiye Kobani Suriye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede?
500

Yorumlar (67)

Birisi:

Pyd terör örgütünün ya[digi katliam ve terür olaylarina Abd bizzat sorumludur

28
15
yanıtYanıtla
akpli:

kürtleri hiç birini sevmiyorum

6
28
yanıtYanıtla
kürt:

kürtler senin için yanıyor hee yaratık

yanıt16
yanıt1
ögrenci:

önce YPG sonra Türkiye herkes rutbesini bilecek.

20
8
yanıtYanıtla
pyd de devlet kursun, ne var?!:

bizim akkoyunlar yakında pyd ile osloda masaya otururlar. . . oturmadıkları ne malum?!Diyecekleri de şu kürt devleti de kurulsun ne vaaaar?

24
2
yanıtYanıtla
GÖKTÜRKLER:

16 IMPARATORLUK DILE KOLAY KURMUS BU MÜBAREK IRK DIRILDI GELDI GERIYE BU MUHTESEM IRK . DEVLETIMIZ AYAKTA HAYINLER SALDIRIYOR HERTARAFTAN . ALICAKLARI YAPACAKLARI YOK ARTIK BIRSEY BIR LIDERIMIZ VAR ARTIK BIZIM ERDOGAN DIR BU DEVLETIM MILLETIM YANLIZ DEGILDIR ARTIK . YÜKSELEN SAHIKALAR GIBI DEV BIR DAG GIBI DESTANLAR YAZICAS BU FANI DÜNYADA BIZLER MAZLUMLARIN KALESI OLCAS . BAGRIMIZA BASICAS ALLAH YARATTIGINDAN DOLAYI SEVICES HAINLERE ISE DERMAN VERMICES BIZ TÜRKLER BÖYLE BIR IRKIS .

4
20
yanıtYanıtla
özer öz.:

Demek ki sen de haramzadenin birisi sin ki RTE yi yere göğe sığdıramıyorsun. . . Sen bir Türk olsan önce Ahlak, Doğruluk, Dürüstlük ve Adaletten söz ederdin. . . . Unutma, Şıracının şahidi Bozacıdır. . . Yalancının mumu da yatsıya kadar yanar. . . . Az kaldı hepinizin yüzü kızıldan öte kızaracak. . . !!!

yanıt6
yanıt2
GÖKTÜRKLER:

SEVGILI DOSTUM ÖZER ÖZ. . YAZIKLAR OLSUNKI SENIN GIBI KÖRLERE YAZIKLAR OLSUNKI SENIN GIBI KALBSIZLERE , , HALEN NE GÖRÜYORSUNUZ NEDE KABUL EDERSINIZ SEBEB NE . . 1980 1990 TAKI 2002 KADAR BATMIS BIR ÜLKEYI HEM ESKIDEN KALMIS IMF BORCUNU ÖDEYIP HEM KALKINMAYI BASARAN DÜNYAD BASKA DEVLET YOK DESEM VAR MI DIYECEN . . DAN HANGISINDE GÖRDÜN BUNU SEN VE SIZLER . GÖREMESSIN DUYAMASINIZ BASKASI YOK YOK DAN ESARETLIKTEN UYANMAK BÜYÜMEK COK ZORDUR BU TÜRKLER ONU BASARDI . VE DE DAHA BÜYÜYECEK INAN BUNA

yanıt2
yanıt4
GÖKTÜRKLER:

ÖZER ÖZ VAKIT VAR IKEN INSAN OLDUGUNU HATIRLA VE ETRAFINA BIR BAK NE VERDINKI NE ISTIYORSUN SIZIN GIBILERINDEN ISTEMEK COK KOLAY OLSA GEREK BIZLERDE ISE DOSTUM DEVLET MILLET ICINMI. . BENDE VARIM NE LAZIM BENDE VARIM DIYENLERDENIZ . YANI HAKIKATINDEN TÜRKÜS BIRZAMAN FATIH SULTAN MEHMET ISTANBULU ALMADAN EVVEL MILLETININ NERDE OLDUGUNU GÖRMEK ICIN SIVIL SEHRE INER GÖRDÜGÜ BU ILGINC OLAYLAR KARSISINDA YANINDAKILERE DER BIRAKIN ISTANBULU ALMAYI BEN BU MILLETLE DÜNYAYIDA ALIRIM . ISTE SANA TÜRKIYE

yanıt2
yanıt0
baybars:

eğer YPG fıratın batısına geçer de buna da Türkiye izin verirse TC vatandaşlığından çıkacağım. . . .

12
11
yanıtYanıtla
Tüm 67 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title