Haberler

'Dümdük' Diyen Çocuklar Oynadıkları Reklamdan 1000'er TL Kazandı

Güncelleme:

Midyat'ın Eğlence köyünde yaşayan Mehmet Sait Düz ve Yakup Deder'in hayatı bir cep telefonu reklamında oynadıktan sonra tamamen değişti.

Turkcell'in yeni reklam filmiyle bir anda tüm Türkiye'nin sempatisini kazanan Mardinli Mehmet Sait Düz (8) ve Yakup Deder (8) reklamda oynama karşılığında 1000'er TL kazandı.

"DÜMDÜK" KELİMESİ SOSYAL MEDYAYI SALLADI

Turkcell'in yurdun dört bir yanına teknolojiyi ulaştırmasını konu alan son reklam filminde, Amerikalı 'George' karakteri Mardin'de bir köye ziyarete gelir. Köyde yaşayan çocuklardan Osman'ın (Mehmet Sait Düz) George'la konuştuklarını arkadaşı Ahmet'e (Yakup Deder) anlattığı reklam filmi özellikle "Dümdük" kelimesiyle sosyal medyada büyük etki yarattı.

"ÜNLÜ OLMAK ÇOK GÜZEL BİR ŞEY"

Sevimli şivesi ve sempatik hareketleriyle büyük ilgi gören filmin kahramanlarından Mehmet Sait, "Reklamdan sonra bizi herkes tanıdı. Birlikte fotoğraf çektirmek istiyorlar. Bu da bizim çok hoşumuza gidiyor. Ünlü olmak güzel bir şeymiş" dedi.

BABALAR DA MUTLU

Reklamın yayınlanmasıyla birlikte oğlu Mehmet Sait'in tanınmaya başladığını söyleyen baba Ramazan Düz, "Köyde herkes Mehmet Sait'le fotoğraf çektiriyor. Geçen gün doktora götürdüm. Doktor da tanıdı ve fotoğraf çektirdi. Sonra da muayene etti" dedi.

Yedi çocuklu bir ailenin en küçüğü olan Yakup Deder'in babası Mithat Deder ise Turkcell'in bir sonraki reklam filmi için teklif aldıklarını söyledi. Mithat Deder, "Reklam oldukça beğenildi. Ayrıca köyümüze dışarıdan gelenler oluyor. Her gün bunların arasında 10-15 kişi Mehmet'le fotoğraf çektiriyor" şeklinde konuştu.

"İKİMİZİ DE ARTIK HERKES TANIYOR"

Reklamın yıldızı Mehmet Sait böyle bir reklamda oynamaktan çok mutlu olduğunu belirterek "Reklamı çekmeden önce bizi saat 09.00'dan 17.00'ye kadar bir tiyatro öğretmeni çalıştırdı. Reklamda söyleceklerimizi ezberletti. Yakup'la diğer köylerdeki 400 çocuk içinden becerikli olduğumuz için seçilmişiz. Reklamdan sonra herkes bizi tanıdığı için fotoğraf çektirmek istiyorlar. Bende çok heyecanlanıp, utanıyorum. Şimdi ikinci reklam çekilecekmiş onu için reklamcıların buraya gelmelerini bekliyorum" dedi.

"OYUNCULUĞU ÇOK SEVDİM"

Reklamın bir diğer yıldızı Yakup da oyunculuğu çok sevdiğini söyleyerek "Bizi seçmek için okula geldiklerinde videolarımızı çektiler. Biz Mehmet Sait'le çok çabuk ezber yaptığımız için reklamda oynadık. Çekimlerden bir gün önce bize prova yaptırdılar. Çok yorulduk ama oyun gibiydi. Artık herkes benimle fotoğraf çektirmek istiyor. Oyunculuğu çok sevdim. Oyuncu olmak istiyorum. Reklamda en çok George'u sevdim" şeklinde konuştu.

(Kaynak: Milliyet)

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Mehmet Sait Türkiye Mardin Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (401)

HELE HELE:

1000 tl az diye laf edenlere bakın. Reklamda çüş dümdük diyen iki kıro çocuğu var ne bekliyordunuz acaba milyon tl mi verselerdi ???

10
119
yanıtYanıtla
AGRESİF:

Bunlar daha Türkçe''yi düzgün konuşamıyor. Güzelim Türk evladını oynatmazlar bunları oynatırlar Nerede peltek, r özürlü varsa hepsi televizyonda

45
46
yanıtYanıtla
asutay12:

KANDIRMIŞLAR ÇOCUKLARI ACABA PINAR ALTUGUN VEYA BAŞKA BİR ÜNLÜNÜN ÇOCUGUNU OYNASATLAR 1000 TL YE RAZI EDECEKLERMİYDİ YÜZSÜZ TÜRKCELLL

86
0
yanıtYanıtla
NUSAYBİN )47:

BAHÇELİ GELDİ DENİZ GETİREÇEM MİDYATA ÇÜŞŞ DEDİM RECEPTEN DE DAHA ÇOK SALLIYOR DEDİM YÜZÜNEMİ SÖYLEDİN YOK İÇİMDEN MİSAFİRDİR SONUÇTA :) :)

75
7
yanıtYanıtla
Dost acı SöylerMobil-IOS:

Utanın ulan dizilerdeki yerden yetmeleri oynatsanız daha az performans a 50 bin 60 bin liralar ödersiniz kul hakkı giyiyorsunuz

81
1
yanıtYanıtla
medox:

1000 TL? Reklamın sonunda ''İnsanımız '' diyor ya, evet insanımız sırtından sömürmeye devam.

81
0
yanıtYanıtla
SAÇMALIK:

BU REKLAM HER ÇIKTIĞINDA TELEVİZYONU KAPATIYORUM SİNİRDEN. BU ÇOCUKLARA İYİ BİR BANYO ŞART.

11
65
yanıtYanıtla
HazarbabaMobil-IOS:

Bu şerefsizler iste Reklam süper tuttu çocuklarin Hakkini yediler Bazilarida cocukların konuşmalarını Asaglamislar Ayıptır Bu onların şivesi UNUTMAYİN

70
4
yanıtYanıtla
realitemobilWeb@haberler.com:

Cocukların masumiyeti üzerinden milyonlar kazanıp o garibanlara bin lira vermenin adına kapitalizm denir...

72
1
yanıtYanıtla
Kayserili Hoca:

Hülyanın Kızı zehraya 100 bin TL, çocuklara bin TL. . . işte adaletini sevdiğim türkiye. . . .

70
0
yanıtYanıtla
Tüm 401 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title