Haberler

Dumandan Zehirlenen Çocuğun Cenazesi Defnedildi

Bartın'ın Amasra ilçesinde prize takılı dizüstü bilgisayar kablosunun erimesiyle odayı kaplayan dumandan zehirlenen 5 yaşındaki Burak Kara'nın cenazesi, toprağa verildi.

Bartın'ın Amasra ilçesinde prize takılı dizüstü bilgisayar kablosunun erimesiyle odayı kaplayan dumandan zehirlenen 5 yaşındaki Burak Kara'nın cenazesi, toprağa verildi.

Kara'nın cenazesi, Bartın Devlet Hastanesinden alınarak ilçe merkezinde halasına ait pansiyonunun önünde getirildi.

Burada Kur'an-ı Kerim okundu, helallik alındı.

Pansiyonun önünde Kur'an-ı Kerim okunduğu ve dua edildiği süre boyunca Kara'nın akrabalarına ait olan ve zamanının büyük bölümünü onunla oynayarak geçirdiği "Lesi" adlı köpeğin tabutun başından ayrılmadığı görüldü.

Daha sonra Merkez Ulu Camisinde öğle vakti cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına, Burak Kara'nın babası Murat Kara ve annesi Nezahat Mankaoğlu ile yakınları akrabaları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Namaz kılındığı sırada ayakta durmakta güçlük çeken ve gözyaşlarına hakim olamayan anne Mankaoğlu'nu yakınları teselli etti.

Küçük çocuğun cenazesi, daha sonra Amasra Şehir Mezarlığına defnedildi.

Baba Murat Kara, gazetecilere yaptığı açıklamada, yaklaşık 2 yıl önce eşinden boşandığını, oğlu Burak'la 2 ay önce görüştüklerini söyleyerek, "Yine bir hafta önce de internet üzerinden görüşmüştük. Bir istediği olup olmadığını sormuştum. Acımız çok büyük." dedi.

Kum Mahallesi'nde annesiyle yaşayan ve önceki gün gece saatlerinde odasındaki dizüstü bilgisayarı şarj etmek için prize takarak yatan Burak Kara, annesinin bir restoranda çalışması nedeniyle evde tek başına olduğu sırada eriyen şarj kablosundan çıkan dumanın etkisiyle hayatını kaybetmişti.

Kaynak: AA / Güncel

Murat Kara Burak Kara Amasra Bartın Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title