Haberler

Duman, Tatilcileri Coşturdu

Güncelleme:

Muğla'nın Bodrum ilçesinde sahne alan rock müziğin sevilen gruplarından Duman, bayramın ilk gününde Bodrumluları ve tatilcileri coşturdu.

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde sahne alan rock müziğin sevilen gruplarından Duman, bayramın ilk gününde Bodrumluları ve tatilcileri coşturdu.

Ada Medya Organizasyon'un sponsorluğunda Bodrum Antik Tiyatro'da hayranlarıyla buluşan Duman, konsere "Seni Kendime Sakladım" isimli parçalarıyla başladı. Grup, "Seviyorsan İnanıyorsan" ve "Deli" isimli parçalarını seslendirdiğinde coşku daha da arttı. Konseri izleyen 2 bin kişi de bulundukları yerden şarkılara eşlik ederek dev bir koro oluşturdu. DarmaDuman albümünde birçok şarkısını seslendiren grup, zaman zaman eski albümlerinden de parçcalara yer vererek nostalji yaşattı. Grubun solisti ve gitaristi Kaan Tangöze ve grup arkadaşları, sıcak havaya rağmen 3 saat sahne performanslarıyla da hayranlarından tam not aldı. Duman grubu, konserin sorunda uzun süre alkışlandı.

Bodrum Antik Tiyatro'daki konserler kapsamında 30 Temmuz'da "Mazhar Fuat Özkan" üçlüsünün sahne alacağı bildirildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bodrum Muğla Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title