Haberler

Duman Grubunun Solisti Kaan Tangöze'nin Yasak Aşkı, Tanıdık Çıktı

Güncelleme:

Şeçkin Piriler'le evli olan Duman grubunun solisti Kaan Tangöze'nin, önceki akşam Asmalımescit'te dudak dudağa yakalandığı esmer kadının, Kıvılcım Ural olduğu ortaya çıktı.

Duman grubunun solisti Kaan Tangöze, önceki akşam Asmalımescit'te esmer bir güzelle kaçamak yaparken yakalanmıştı. Bu kişinin Kıvılcım Ural olduğu öğrenildi.

KLİBİNDE OYNAMIŞTI

Duman grubunun 2009 yılında çekilen "Elleri Ellerime" adlı şarkısının klibinde oynayan Ural'ın adı Mabel Matiz'le de aşk dedikodularına da karışmıştı.

"BOŞANMAYI DÜŞÜNMÜYORUM"

İhanetin basına yansımasının ardından gözler ise Tangöze'nin 2010 yılında evlendiği manken Seçkin Piriler'e çevirildi.

"KAAN'I SEVİYORUM"

Ünlü manken Makarona'a yaptığı açıklamada "Ben Kaan'ı seviyorum. O da beni seviyor. Şu an şoktayım. Yüz yüze gelip konuşacağız. Herhangi bir karar almadık. Kaan zaten turnede, o nedenle söyleyecek bir şey yok. Önemli olan ailemizin bütünlüğünün korunması ve çocuklardır. Bu özel konuyu önce aramızda halledeceğiz." dedi.

Piriler ve Tangöze'nin Hakan ve Volkan adlı iki oğlu var.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Seçkin Piriler Kaan Tangöze Magazin Haberler

500

Yorumlar (6)

...:

Ne bu bilip bilmeden savurulan on yargilar kaana demediginizi birakmamissiniz o hepinizden daha yurekli bi adam saygi duyulmasi gereken bu haberide kaanin aciklamasi olmadan bilemeyiz onun hikayesini bilmeden konusanlar var ya once kendi abazaliklarina baksinlar millete laf yetistirceklerine ne yaparsa yapsin kaan oyle biri degil olamaz

0
13
yanıtYanıtla
YENİ NESİL SÜPER KAHRAMAN “LAZMAN“:

Rusyayla kriz haberleri kadar önemli bir haber bu...

5
0
yanıtYanıtla
Komik:

Aşçı uşak bahçıvannn

4
0
yanıtYanıtla
Gerçek:

Oda aynisini yapiyor

3
0
yanıtYanıtla
KÜBRA OCAKDAN:

NİYE BOŞANMIYOSUN Kİ ALDATMIŞIN EŞİNİ. . . .

0
0
yanıtYanıtla
abC vndaiğjg bi:

mamısın abla yha aldatmış seni

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title