Haberler

Duman Grubu Üniversite Öğrencileriyle Buluştu

Türk Pop Müziği’nin ünlü isimlerinden Tuğba Yurt ile ünlü rock gruplarından Duman, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’nde sahne aldı.

Türk Pop Müziği'nin ünlü isimlerinden Tuğba Yurt ile ünlü rock gruplarından Duman, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi'nde sahne aldı.

2014-2015 Eğitim-Öğretim yılının ardından üniversite öğrencilerine yönelik 'Kısa Bir Mola' sloganıyla geleneksel olarak düzenlenen Kültür, Sanat ve Gençlik Şenlikleri kapsamında Tuğba Yurt ile Duman grubu konser verdi. Prof. Dr. Filiz Kılıç Yerleşkesi'nde gerçekleştirilen konserlere, Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsmail Bekci, Genel Sekreter Sibel Akbaş, Genel Koordinatör Doç. Dr. Tuncay Bülbül, öğretim elemanları, öğrenciler ve halkın her kesiminden yoğun bir katılım oldu.

Konser boyunca seslendirdikleri birbirinden güzel şarkılarla katılımcılara unutulmaz dakikalar yaşatan Tuğba Yurt ve Duman grubuna, katılımcılar da zaman zaman eşlik etti. - NEVŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Filiz Kılıç Hacı Bektaş Duman Grubu Nevşehir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title