Haberler

Duman Grubu, İzmir Arena'da Yeni Albümünün Galasını Yaptı

Güncelleme:

Duman grubu yeni albüm tanıtım konserini İzmir Arena'da görkemli bir şekilde gerçekleştirdi.

Duman hayranları İzmir Arena'yı hınca hınç doldurdu. Duman, yeni albümünden ve eski albümlerinden birbirinden eşsiz parçalar çalarak hayranlarına keyifli saatler yaşattı.

CHP Buca Belediyesi Başkan Aday Adayı Levent Piriştina, Duman Grubunu konser sonrası ziyaret etti. Gündeme ve konsere dair samimi bir sohbet gerçekleşti.

Priştina sohbet esnasında; '' Artık herkesin bildiği gibi bu ülkede özgür düşünce kavramı yok. Ya onlar gibi düşüneceksin ya da ezileceksin, böyle bir anlayış hiç bir demokratik ülkeye yakışmamaktadır'. 31 mayıs gününden itibaren halkımız bu baskı rejimden korkmadığını gösterdi.

Ayrıca Başta Duman Grubu olmak üzere birçok sanatçımız bu onurlu direnişe destek verdi. Bu direnişe destek veren bütün sanatçılarımıza Duman Grubunun önünde teşekkür ederim'' dedi

Levent Piriştina son olarak ise; '' Bu onurlu direnişin tek bir sonucu vardır o da bu ülkede totaliter rejimden kurtulmaktır. Bunun da tek bir yöntemi vardır Cumhuriyet Halk Partisini Yerelde ve Genelde iktidar olmasıdır. Halkımıza, sanatçılarımıza güveniyoruz onlarında bize güveneceğinden

eminiz'' diyerek sözlerini bitirdi.

Gecenin sonunda Levent Priştina ve Duman Grubu hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Levent Piriştina Duman Grubu İzmir Buca Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title