Haberler

Gelin Damat İlk Dansı Hastanede Yaptı

Güncelleme:

Denizli'de dünya evine giren Caner Altun ve Sinem Altun, düğünden önce hastanede tedavi gören anne Süheyla Altun'un yanına gidip, elini öptü ve ilk dansı hastanede yaptı.

Denizli'de hafta sonu yapılan düğünle evlenen Caner Altun ve Sinem Altun, düğünden önce Denizli Devlet Hastanesi'nde tedavi gören anne Süheyla Altun'un yanına gidip, elini öptü. Çift, ilk danslarını hastane odasında anneleri için yaptı.

ANNEDEN MUTLULUK GÖZYAŞLARI

Caner Altun, Denizli Devlet Hastanesi'nin Göğüs Cerrahisi Servisi'nde akciğer rahatsızlığından dolayı yatarak tedavi gören annesi Süheyla Altun'un (50) düğününe katılamaması nedeniyle, düğün öncesi gelin Sinem Altun'la (21) hastaneye giderek, annesini odasında ziyaret etti. Altun çifti gelinlik ve damatlıklarıyla hastaneye gelip alkışlar eşliğinde odaya girerek, annelerinin elini öptü.

Düğünden önce ilk danslarını da hastane odasında annelerinin yanında yapan gelinle damat, akrabaları ve hastane çalışanlarıyla da fotoğraf çektirdi. Anne Süheyla Altun, hasta yatağında mutluluk gözyaşları döktü. Oğlunun düğününe hasta olduğu için katılamayacağını belirten Süheyla Altun, "Çok mutluyum, çok duygusalım. Oğlumun düğününe gidemedim. Fakat onlar beni yalnız bırakmadı. Hastaneye ziyaretime gelerek beni mutlu ettiler. Allah mesut etsin" dedi.

MORAL VERMEYE ÇALIŞTIK

Damat Caner Altun ise düğünde annesinin de yanında olmasını istediklerini dile getirip, "Tarihi önceden belirlendiği ve davetiyeler dağıtıldığı için düğünü iptal edemedik. Annemin yanında olmak, onunla bu mutluluğu yaşamak çok güzel bir duygu. Yanımızda olmasını isterdik ama sağlık koşulları yüzünden yanımızda olamayacak. Ziyaretle bir nebze de olsa annemize moral vermeye çalıştık. En kısa sürede iyileşerek bizimle olması en büyük dileğimiz" diye konuştu. - Denizli

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Denizli Eğitim Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title