Haberler

Namaza Yetişmek İsteyen İmam ile Ailesi Kazada Öldü: 7 Ölü

Güncelleme:

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde, imam Ömer Kaya, sabah namazına yetişmek için çıktığı yolda geçirdiği trafik kazası sonucu iki eşi ve 4 çocuğu ile hayatını kaybetti.

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde, imam Ömer Kaya, oğlunun düğününden sabah namazı için hafif ticari aracıyla camiye yetişmek isterken, TIR ile kafa kafaya çarpıştı. Feci kazada, imam ile yanındaki resmi nikahlı eşi, dini nikahlı eşi ile 4 çocuğu öldü.

EN BÜYÜK OĞLUNU EVLENDİRDİ

Suruç İlçe merkezindeki Ali Gökmen Camii imamı 7 çocuk babası Ömer Kaya, resmi nikahlı eşi Zeliha ile akrabası olan dini nikahlı eşi Ayşe Kaya ile birlikte en büyük oğlu Mahmut'u dün gece evlendirdi.

EVLİ ÇİFTİ EVLERİNE GÖTÜRDÜ

Çift için Suruç ilçe merkezinde mevlit okutularak düğün yapıldı. Gece geç saatlerde biten düğünün ardından Kaya ailesi fertleri, oğulları Mahmut ile gelinlerini gece 63 FE 321 plakalı hafif ticari araçla, Şanlıurfa kent merkezindeki evlerine götürdü.

SABAH NAMAZINA YETİŞMEK İSTEDİ

Yeni evlenen Mahmut Kaya, babası ile öz ve üvey annesi ile kardeşlerine, geceyi birlikte geçirme teklifinde bulundu. Ömer Kaya oğlunun bu teklifini, çiftin ilk geceleri olması, hem de görev yaptığı camiye sabah namazına yetişmesi gerektiğini belirterek kabul etmedi. Ömer Kaya, daha sonra 2 eşi ve 4 çocuğu ile birlikte yeniden Suruç'a dönmek üzere yola çıktı.

TIR İLE KAFA KAFAYA ÇARPIŞTI

Sabah namazına yetişmek isteyen Ömer Kaya ve ailesinin olduğu araç, saat 03.00 sıralarında Suruç'a birkaç kilometre uzaklıktaki Aligör Mahallesi yakınlarında karşı yönden gelen İbrahim Deveci yönetimindeki 63 PY 859 plakalı TIR ile kafa kafaya çarpıştı.

ARAÇ HURDA YIĞININA DÖNDÜ

Çarpmanın etkisiyle TIR'ın ön bölümünde hasar oluşurken, hafif ticari araç ise hurda yığınına döndü. TIR sürücüsü ve mahalle sakinlerinin ihbarıyla olay yerine çok sayıda sağlık, kurtarma ve itfaiye ekibi sevk edildi.

7 KİŞİLİK AİLE DAĞILDI

Demir yığınına dönen araçta sıkışan Kaya ailesi fertleri, itfaiye ve kurtarma ekiplerinin çalışmasıyla çıkarıldı. Ancak, araçtan çıkarılan sürücü Ömer Kaya (50), resmi nikahlı eşi Zeliha (48), dini nikahlı eşi Ayşe (32), çocukları Bünyamin (20), Recep (12), İbrahim (10) ve Osman Kaya'nın (7) yaşamını yitirdiği saptandı.

CESETLERİ MORGA KALDIRILDI

Düğünden dönen Kaya ailesinin 7 ferdinin cesetleri, olay yerinde güvenlik güçlerince yapılan inceleme sonrası Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Aynı aileden 7 kişinin ölüm haberini alan yakınları yasa boğuldu. En mutlu gününde, babası, annesi, üvey annesi ve 4 kardeşinin ölüm haberiyle şoke olan Mahmut Kaya ile adı öğrenilemeyen eşi ise sinir krizi geçirdi.

CENAZELERİ DEFNEDİLECEK

Genç çifti yakınları teselli ederken, yaşamını yitiren Kaya ailesi fertlerinin cesetleri ise otopsi için hastaneden Adli Tıp Kurumu morguna getirildi. 7 kişinin cenazeleri burada yapılacak otopsinin ardında teslim edilecek yakınları tarafından defnedilecek.

TIR SÜRÜCÜSÜ GÖZALTINDA

Öte yandan 7 kişinin öldüğü kaza sonrası TIR sürücüsü İbrahim Deveci'yi gözaltına alan jandarmanın soruşturması sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Mahmut Kaya Ayşe Kaya Şanlıurfa Ömer Kaya 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title