Haberler

Düğünde Zeynep Başkan Coşkusu

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, iş adamı Cemil Bahadır'ın doktor kızı Hatice Zeynep Bahadır, meslektaşı Osman Yağız Atlı ile hayatını birleştirdi.

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, iş adamı Cemil Bahadır'ın doktor kızı Hatice Zeynep Bahadır, meslektaşı Osman Yağız Atlı ile hayatını birleştirdi.

Ahmet Akın Kültür merkezindeki düğünde genç çiftin nikahını Belediye Başkanı Fikret Akova kıyarken, düğünde sahne alan Karadenizli sanatçı Zeynep Başkan, konukları coşturdu. Kırtasiyeci Cemil Bahadır'ın güzel kızı Dr. Hatice Zeynep Bahadır, okul arkadaşı Dr. Osman Yağız Atlı ile görkemli bir düğünle dünya evine girdi. Ahmet Akın Kültür Merkezindeki düğünde genç çiftin nikahını Belediye Başkanı Fikret Akova kıydı. Trabzon Çaykara Belediye Başkanı Namık Kemal Gedikoğlu ve çok sayıdaki davetlinin katıldığı düğünde büyük coşku yaşandı. Konuklar, Ufuk Talay'ın klavyesi eşliğinde gönüllerince eğlenirken, sahneye çıkan Karadenizli sanatçı Zeynep Başkanı'nın türküleri konukları coşturdu. Davetliler, Zeynep Başkan'nın türkülerini eşlik ederken unutulmaz bir gece yaşadı. Düğünde, sadece Karadeniz havaları değil, zeybek de oynandı. Düğüne katılanlar, Zeynep Başkan'ın şarkıları ile güzel zaman geçirdiklerini söyledi. Çok eğlendiklerini anlatan Karanfil Bilgin, "Zeynep Başkanı'nın türküleriyle kulaklarımızın pası silindi. Gerçekten çok güzeldi. Düğüne renk kattı. Kendisine teşekkür ediyoruz" dedi. Ferah Sağdıç da" Karadeniz düğünün de çok eğlendik. Zeynep Başkan'la birlikte coştuk. Doyulmaz tatlar yaşadık. Gençlere yeni hayatlarında mutluluklar diliyoruz" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fikret Akova Ahmet Akın Burhaniye Balıkesir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title