Haberler

Düğünde Şarkı İsteme Tartışması Hastanede Bitti

Güncelleme:

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde düğünde şarkı isteme meselesi yüzünden iki aile arasında başlayan tartışma taşlı ve sopalı kavgaya dönüştü. 9 kişi hastaneye kaldırıldı.

Kocaeli'nin Gebze ilçesi Mevlana Mahallesi'nde sabah saatlerinde neşeyle başlayan bir düğün, akşam saatlerinde kavga ile sona erdi.

ŞARKI İSTEME TARTIŞMASI

Düğünde şarkı isteme meselesi yüzünden çıktığı ileri sürülen kavgada iki aile tekme tokat birbirlerine girdi.

SOPALI TAŞLI KAVGA BÜYÜDÜ

Kavgaya erkeklerin yanı sıra kadınlar ve çocuklar da karışınca ortaya kan donduran görüntüler çıktı.

Kavga sırasında kadınlar ellerine aldıkları kaldırım taşlarını karşı gruba fırlattı. Sopalar ve demir çubukların karıştığı kavga daha da büyüdü.

POLİS HAVAYA ATEŞ AÇTI

Kısa sürede olay yerine gelen Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler kavgayı ayırmakta güçlük çekti. Polis ekipleri zaman zaman havaya ateş açarak, grupları ayırmaya çalıştı.

Ekipler biber gazı da kullandı. Kavga çıkan mahalleye çevik kuvvet polisleri de sevk edildi.

9 KİŞİ YARALANDI

Kavga sonrası çeşitli yerlerinden yaralanan 9 kişi bölgede bulunan hastanelere sevk edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Gebze 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (5)

BUTOPRAĞINTÜRKÜSÜ:

Ne hakları var insanların çiftlerin aillerin düğün gününü mahvetmeye saygısızlık büyük ayıp insanlar düğün için onca emek harcıyor çocuklarımız mutlu huzurlu şekilde evliliğe ilk adımlarını atsınlar davetliler eğlensinler amacıyla buna benzer olaylar çok oluyor ülkemizde insanların mantıklı hareket etmeleri lazım kavga nedenine bakın şarkı istemek böyle olacak düğünler aileler yakın akrabalar arasında yapılsın düğüne herkes davet edilmez kendini bileni saygılı kişileri davet edilmeli .

5
0
yanıtYanıtla
41:

kocaelinin adananın yerinde gözü var anlaşılan.

2
1
yanıtYanıtla
sabiniz çağırıyor:

ha kişkiş

0
0
yanıtYanıtla
Zaza Bingöl:

Eseklik paraylami.

0
0
yanıtYanıtla
akp.li.türk:

bis. zaza. sa. ne. . bunlar. türk. degil. zaten. kültürümüzde. . bu. yoktur. . bunlar. zazadir

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title