Haberler

Düğünde Park Yeri Kavgası: 1 Ölü, 3 Yaralı

Güncelleme:

Kastamonu'da düğün salonunun önünde park yeri tartışması nedeniyle çıkan kavgada 23 yaşındaki Taner Gün bıçaklanarak öldürüldü, 3 kişi yaralandı.

Kastamonu'da düğün salonunun önünde park yeri tartışması nedeniyle çıkan kavgada 23 yaşındaki Taner Gün bıçaklanarak yaşamını yitirirken, aralarında ağabeyinin de bulunduğu 3 kişi, vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklanarak yaralandı. Olayla ilgili bir kişi gözaltına alındı.

PARK YERİ TARTIŞMASI BÜYÜDÜ

Olay, dün akşam saatlerinde Cide ilçesi'nde bulunan bir düğün salonunun önünde meydana geldi. Eşi ve çocuğuyla birlikte düğüne giden Taner Gün ile ağabeyi 25 yaşındaki Tamer Gün park yeri yüzünden Tayfun Y. ile tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine iki kardeş ile Tayfun Y. arasında kavga çıktı.

4 BIÇAKLANARAK YARALANDI

Yakınlarının da araya girmesinin ardından olayın büyümesi üzerine Tayfun Y. cebinden çıkardığı bıçakla kavga ettiği kişilere bıçakla saldırdı. Olayda Taner Gün, Tamer Gün, Ali Rıza K. ve ismi öğrenilemeyen bir kişi bıçaklanarak yaralandı.

HASTANEDE YAŞAMINI YİTİRDİ

Yaralılar olay yerine gelen 112 Acil ambulanslarıyla kaldırıldıkları Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Ağır yaralanan Taner Gün hastanede yaşamını yitirirken, diğer üç kişinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

SALDIRGAN GÖZALTINA ALINDI

Olayın ardından Tayfun Y. polis tarafından gözaltına alındı. Kavgada bıçaklanarak yaşamını yitiren Taner Gün'ün Cide Kaymakamlığı'nda görev yaptığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kastamonu Cide 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (4)

CİDELİ:

ALLAH RAHMET EYLESİN. YAPANLARIDA KAHREYLESİN İNŞALLAH

28
3
yanıtYanıtla
VATANSEVER:

''kadına haya, erkeğe merhamet yakışır. '' güçlü insan öfkesini yenendir. yazık çok yazık.

20
0
yanıtYanıtla
KASTAMONUN HALİ ŞUDUR:

HEP SÖYLERİM YİNE UYARAYIM. KASTAMONUDA TRAFİK KURALI, TRAFİKTE SAYGI DİYE BİRŞEY YOKTUR. KESİNLİKLE SİNYAL VERİLMEZ ADAM ÖNÜNDE ANİDEN DÖNER SEN ANLAYACAKSIN. SUDAN SEBEPLERLE TARTIŞIRLAR, BİRBİRİNİN ÖNÜNE KIRIP KAVGA EDERLER VE BAZENDE MAALESEF SİLAHLAR ÇEKİLİR. KAÇAK TABANCA İŞİ ÇOK YAYGINDIR, ÇOĞUNDA KAÇAK TABANCA VARDIR VE BAZEN SUDAN SEBEPLERLE SİLAHLAR ÇEKİLİR. VALİ VE GÜVENLİK GÜÇLERİ DERİN UYKUDADIR, ASAYİŞ KONTROLÜ PEK YAPILMAZ. BU NEDENLE SİZ SİZ OLUN, KASTAMONUDA ARACINIZLA GEZMEYİN.

3
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

otopark kavgası değil o kız davası yazık oldu ama

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title